Playboy napísal:Niekde som cital recenzie na obidva a dopadli zle. Ja osobne by som do nich neisiel. Skusil by som Creative, Emgeton, iPod. Nepoucujem, iba radim.
vies ale uz vela penazi tie kossi urcite berem ale stym playerom sa rozhodujem
Omg a neviete preco su take lacne ked maju 1gb pamet prehravaju aj video a obrazky diktafon aj radio.
Vlasne co to je iPOD to neni MP3 ??? mezdy tim nieco ja sam neviem len ma zajala cena a nabuchanie funkcie.
btw: co by ste viac poradili takyto velmky player ako ten INOVIX laebo APACER...
Alobo nieco mensie...
Tak vselijake rady sa mi zidu DAKUJEM
obidve su shity maju sice 1gb pamet ale zvuk bude urcite o nicom...odporucam ti precitat nejake recenzie...a kupit creative alebo emgeton....je to moj nazor ale tymto sa urcite vyhni
skura3 napísal:obidve su shity maju sice 1gb pamet ale zvuk bude urcite o nicom...odporucam ti precitat nejake recenzie...a kupit creative alebo emgeton....je to moj nazor ale tymto sa urcite vyhni
Zvuk bude o nicom si dost zadrel teraz...zvuk zalezi od sluchadiel..pokial si tam da nejake kossy ako pisal, zo zvukom nema problem.
kukiak napísal:Zvuk bude o nicom si dost zadrel teraz...zvuk zalezi od sluchadiel..pokial si tam da nejake kossy ako pisal, zo zvukom nema problem.
zlatko ty si zadrel zvuk nezalezi len od sluchadiel ale hlavne aj od pouziteho cipu (jedny znajlepsich su philipsi) myslim cipi a nie mp3playeri...precitaj si najprv odborne clanky a potom bud mudry
skura3 napísal:zlatko ty si zadrel zvuk nezalezi len od sluchadiel ale hlavne aj od pouziteho cipu (jedny znajlepsich su philipsi) myslim cipi a nie mp3playeri...precitaj si najprv odborne clanky a potom bud mudry
Hm tak potom moj canyon ma majsamfasa cip ?:) Zvuk ma taky isty ako ked to prehravam z PC alebo ineho znackoveho prehravaca..
skura3 napísal:a aky mas pc 200mhz + repraky za 350sk ?
Hovoril som o sluchadlach, co sem trepes repraky prosim ta? Ja vravim ze zvuk zavisi od kvalitnych sluchadiel, darmo budes mat mp3 za 10 000 a k nemu motofoko sluchadla za 39 bez dph.. Ked som svoje Kossy the plug pripojil k PC alebo prehravacu znacky I-Pod zvuk je vsade rovnaky, pripadne su tie odchylky minimalne, ze som ich nepocul. Cize to nehajme tak, ja som povedal svoju skusenost.
kukiak napísal:Hovoril som o sluchadlach, co sem trepes repraky prosim ta? Ja vravim ze zvuk zavisi od kvalitnych sluchadiel, darmo budes mat mp3 za 10 000 a k nemu motofoko sluchadla za 39 bez dph.. Ked som svoje Kossy the plug pripojil k PC alebo prehravacu znacky I-Pod zvuk je vsade rovnaky, pripadne su tie odchylky minimalne, ze som ich nepocul. Cize to nehajme tak, ja som povedal svoju skusenost.