Rozhovor - vyznanie lasky
Ake mate pocity pri vyznani lasky, tazko hladate slova? Ake mate pocity, zazili ste daky trapas? Co originalne ste zazili pri vyznani lasky?
-
maciatko99
Medium Star
Re: Rozhovor - vyznanie lasky
Neviem či som dobre pochopila túto temé, ale tak dúfam, že áno.
Ja slová nehľadám pri prvom vyznaní lásky, nechávam to na mužov. Možno žijem ešte v zastaralom svete v ktorom prevláda názor, že muž je ten, ktorý by mal bojovať o ženu, dvoriť jej a ukázať, že je pre neho tá pravá. Trapasov už pár bolo, najmä teda pre mužov a to napríklad pri vyliati srdca a vete, že ma milujú a pokúsili sa mi dať pusu, avšak ja som sa odtiahla.
Ja slová nehľadám pri prvom vyznaní lásky, nechávam to na mužov. Možno žijem ešte v zastaralom svete v ktorom prevláda názor, že muž je ten, ktorý by mal bojovať o ženu, dvoriť jej a ukázať, že je pre neho tá pravá. Trapasov už pár bolo, najmä teda pre mužov a to napríklad pri vyliati srdca a vete, že ma milujú a pokúsili sa mi dať pusu, avšak ja som sa odtiahla.
Spotené ruky, hrča v hrdle a neschopnosť sa vyjadriť. Typické príznaky vyjadrenia lásky vyskytujúce sa aj u mňa.
A potom sa divíte, že chlapi sú radšej sami a so ženami si len uspokojujú fyzické potreby, ako furt ísť na trh s vlastnou kožou odkázaní na milosť/nemilosť ženy.maciatko99 napísal: Trapasov už pár bolo, najmä teda pre mužov a to napríklad pri vyliati srdca a vete, že ma milujú a pokúsili sa mi dať pusu, avšak ja som sa odtiahla.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Predpokladam teda, ze zastavas aj nazor, ze zena patri do kuchyne a stara sa o deti a muz zivi rodinu?maciatko99 napísal:Neviem či som dobre pochopila túto temé, ale tak dúfam, že áno.
Ja slová nehľadám pri prvom vyznaní lásky, nechávam to na mužov. Možno žijem ešte v zastaralom svete v ktorom prevláda názor, že muž je ten, ktorý by mal bojovať o ženu, dvoriť jej a ukázať, že je pre neho tá pravá.
Ja sa dostavam do partnerskych vztahov vyhradne z tych priatelskych. A povedat priatelke (resp zene na pol ceste medzi priatelkou a patnerkou) co k nej citim je automatika a nejak velmi to nedramatizujem. Proste sa to stane same.
Lasku uprimne som vyznal len raz dievcatu s ktorym som teraz. Dovtedy som mal dievcata, 2 ma hodili do friendzone, tam som ani nic nemusel vyznavat.
a 3 si mysleli ze spolu chodime no ja som nechcel nic viac. A na piatkovych diskach nie je cas na vyznavania.
Osobne si myslim ze chalan spozna ked dievca je tiez zalubene, len sa treba nazo pozerat triezvo
Inak baby mate radi ked vam chalan aj pocas vztahu vyznava lasku? Samozrejme pocitame s tym ze obidvaja ste zalubeny. Pretoze moje dievca mi stale hovori ze by to ppcuvala den a noc.
Osobne si myslim ze chalan spozna ked dievca je tiez zalubene, len sa treba nazo pozerat triezvo
Inak baby mate radi ked vam chalan aj pocas vztahu vyznava lasku? Samozrejme pocitame s tym ze obidvaja ste zalubeny. Pretoze moje dievca mi stale hovori ze by to ppcuvala den a noc.
-
TommyHot
Addict
Co presne mas pod vyznanim lasky pocas vztahu na mysli? Bla bla si tak krasna, bla bla sem a tam, bla bla lubim ta? Myslim si, ze zeny taketo veci rady pocuvaju (moja nie).Filipito napísal:Inak baby mate radi ked vam chalan aj pocas vztahu vyznava lasku? Samozrejme pocitame s tym ze obidvaja ste zalubeny. Pretoze moje dievca mi stale hovori ze by to ppcuvala den a noc.
-
uplink
VIP
Lásku si vyznávajú teenageri, dospelí ludia o nej vedia a nerozprávajú veľa o nej...teda, môj názor.
Keď dávaš partnerovi 3x denne milujem Ťa ako antibiotiká, stane sa z toho len prázdna fráza, ktorá sa preje. Keď sa to povie raz, dva krát do mesiaca, aj menej, je to vzácne a oveľa silnejšie.
Keď dávaš partnerovi 3x denne milujem Ťa ako antibiotiká, stane sa z toho len prázdna fráza, ktorá sa preje. Keď sa to povie raz, dva krát do mesiaca, aj menej, je to vzácne a oveľa silnejšie.
jojo presne take mam na mysli.TommyHot napísal: Co presne mas pod vyznanim lasky pocas vztahu na mysli? Bla bla si tak krasna, bla bla sem a tam, bla bla lubim ta? Myslim si, ze zeny taketo veci rady pocuvaju (moja nie).
Uplink mam rovnaky nazor.
Väčšina žien to chce počúvať a rada to počúva. Hovoria, že im nevadí, ak to počujú často, no osobne si myslím, že to nechcú počúvať zas každý deň. A keď by povedali to, čo si naozaj myslia, tak veľa chlapov by im to prestalo rozprávať úplne, resp. by im to povedali tak 1 krát za 2 mesiace a to sa im tiež nepáči, tak radšej sa budú tváriť spokojné a znášať to povedzme 3-4 krát do týždňa, aj keď sa im to príliš nemusí pozdávať. Aspoň to si ja myslím. 
-
TommyHot
Addict
Ked k tomu hrkutaniu pribalis ruzicku, bombonieru, alebo nejaku inu hlupost, tak im to mozes rozpravat aj 3-4x do tyzdna, podla mna im to az tak velmi vadit nebude. Povedzme si uprimne, zeny potrebuju byt obdarovavane a vtedy dokazu zo strany chlapa znasat kadeco. Aj ked si to mozno teraz nepriznaju 
No...mne drahy prvykrat povedal "Lubim ta", ked sme sa prvy krat trochu pohadali.
A za normalnych okolnosti si to nehovorime. Vacsinou az vtedy, ked sa prenesieme ponad nejaky pruser, co sme si spravili, udobrime sa a potom sa este dojmeme, ze vlastne sa mame radi, tak co to tu vlastne vystrajame.
Je to take vesele.
A za normalnych okolnosti si to nehovorime. Vacsinou az vtedy, ked sa prenesieme ponad nejaky pruser, co sme si spravili, udobrime sa a potom sa este dojmeme, ze vlastne sa mame radi, tak co to tu vlastne vystrajame.
Je to take vesele.
Ja pridam taky maly trapas. Boli sme spolu asi mesiac, romantika u nej na chate, nieco sa vypilo, doslo na dospelacke veci, ja som lezal, ona na mne a vtedy som prvykrat povedal: Milujem ta! Ona na to, ze co jej to tu rozpravam, ze nech radsej pokracujem. Dost trapne pre mna, ale po par dnoch som sa na tom zasmial a bolo dobrem. Samozrejme predtym som jej v sms velakrat napisal, ze ju lubim. Takze som to po tomto radsej obmedzil a setril si to na vhodne chvile.
Mna sa moj spytal este uplne na zaciatku pri dospelackych veciach: "A my sa akoze mame radi?"
A este jeden offtopic, ze kym doslo k dospelackym veciam, tak padla otazka: "Mozem byt drzy?"
Chcel som to napisat slusne, tak som pouzil taketo spojenie ;D
Na nejaké vyznania si veľmi nepotrpím. Počuť "ľúbim ťa" je fajn, ale predovšetkým to musím z toho druhého cítiť, že tá láska tam naozaj je a nie je to len prázdna fráza.
A vzhľadom na to, že niečo také neberiem na ľahkú váhu, tak mi aj trvá nejakú chvíľu než čosi také vyslovím.
A vzhľadom na to, že niečo také neberiem na ľahkú váhu, tak mi aj trvá nejakú chvíľu než čosi také vyslovím.
-
Janette
Expert
Ja len zriedkakedy pocujem "Lubim Ta" od partnera. Vlastne to nemusim ani pocut, citim to z jeho cinov .. ako napr. pred tym ako pojde do prace mi spravi ranajky namiesto toho, aby pol hodinu dlhsie vyspaval
...
-
ultimate222
Light Star
pridam aj ja jeden trapas. Chcel som vyznat svoje city jednej holke, chcel som jej len povedat, ze sa s nou citim dobre, ze ju mam rad a tak sme stali oproti sebe pred panelakom a ked uz som jej chcel nieco pekne povedat, vysli pred panelak nejaki ludia, fajciari, tak som sa asi o 5-10 centimetrov priblizil ku nej blizsie aby som mohol hovorit tichsie, nech to nepocuju ti ludia co vysli lebo ajtak som sa kus hanbil a ona sa odtiahla, dala asi krok dozadu, urcite si myslela, ze jej chcem dat pusu a nemal som to v plane, povedal som jej taku skratenu verziu toho co som mal v plane a spakoval som sa prec, no bolo mi to neskutocne trapne, este aj ti fajciari co tam boli sa kus pousmiali
-
jin
VIP
Nesúhlasuplink napísal:Lásku si vyznávajú teenageri, dospelí ludia o nej vedia a nerozprávajú veľa o nej...teda, môj názor.
S manželkou si to hovoríme aj častejšie ako 3x denne. Oveľa častejšie. Niekedy sa nám známi až smejú, že sa správame, akoby sme spolu čerstvo týždeň chodili.
In General sa samozrejme dokáže z vyznania stať fráza, no je len na partneroch, aby sa postupne aj z citu medzi nimi nestala rutina typu sme spolu, lebo spolu sme, žijeme, platíme spoločné účty a striedame sa v tom, kto odvezie decká poobede na tréning.
Áno, hovorí sa, že láska vyprchá a zostanú len spoločné záľuby atď. ... Chcem byť výnimka.
Laska nevyprcha,ked sa o nu starate. A vy sa o nu starate. 
Je smutné, keď mnohí považujú lásku vo vzťahu za samozrejmosť. A potom tie vzťahy aj tak dopadnú.