Rozisli sme sa, chodil som s inou a teraz ju chcem spat.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zucker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zucker »

No jo... Asi ma teraz pojdete zaj..at ale tak dopadlo to velmi velmi dobre :) Dievca mi povedalo ze ma lubi tak asi to bolo oka nie?
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

tak potom uvazujem kto z vas dvoch je sprostejsi...
zucker
Light Expert
Light Expert

Ale chapete 1000 ludi, 1000 chuti a kazdy inak zmysla a ten druhy vie co moze a co asi nie... Sak si povedzte sami ze ked mame partnera tak viete co mozete, teda ak sa poznate aspon trosku :P napr co ho rozveseli a urobi stastnym... Ted jasne to je debil ze jej to odfotil a poslal :D ale tak ona vycitila co je tym myslene - ze nejde o tu ruzu ale toto vsetko je len urcitou pakou ako na niekoho zaposobit a naznacit co clovek citi. A mne staci to ze viem ze sa jej to pacilo a este vela veci okolo toho :)

//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2008, 18:54 )
tak este nieco... ak sa vsetko podari tak sa s nou piatok stretnem teda pride len nejdu jej nejako dobre spoje ako som kukal tak dufam ze sa to zase niecim nepokasle ale ak by sme sa stretli tak by sme si mohli aspon pokecat aj ked to hned nevyriesit ale apson sa porozpravat :) no tka drzte palce prosim.

//autoeditácia príspevku ( 23 Oct 2008, 18:08 )
po dlhsom case vam znovu pisem a udialo sa znovu par veci. tuto sobotu bola teda za mnou a bolo fakt ze super. najprv sme boli kocikovat malu neter popri tom sme si apson trosku pokecali a tak trosku som narazal na to ze ako vidi ona to co bude dalej ale nedopracovali sme sa k tomu co presne bude ale aspon viem co citi a to je fajn :) A teraz v nedelu ideme na ten koncert do Ba a budeme spat u jej starkej tak zase budeme mat sancu byt spolu a mozno v niecom dalej pokrocit, tak uvidime no ako to vsetko dopadne
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

vidim ze vam je spolu fajnovo...ale jedna myslim dost dolezita rada:
Nevypytuj sa jej dookola co k tebe citi....Ked tak,sa jej spytaj nepriamo,ze je mi s tebou super,a ze ta mam strasne rad a tak....Len ju netlac do nejakeho rozhodnutia...nemusi to citit zrovna tak ako ty...aj ked uz ta v srdci mozno ma,ale nemusi si byt 100% ista....
good luck :wink:
zucker
Light Expert
Light Expert

Jasne netlacim na nu a ani sa jej to nepytam ale samo doslo k tomu ze sme sa o tom zacali bavit a ja som jej povedal ze nemusime kecat ak nechce ale ona povedala ze v pohode len ze nevie co bude dalej ale jedno vie - ze ma lubi. A potom som to uz nechal radsej tak, ved mi staci ked viem co citi teraz to uz chce len zase vela vela casu a dufam ze toto usilie bude stat za to 8)

//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2008, 16:29 )
taak uz je po koncerte a peknych 2 dnoch stravenych s dievcatom ktore moc lubim :) vsetko asi dopadlo tak ako malo resp tka ako som si to v kutiku duse predstavoval. Koncert bo lfkat uzasny, niekedy som videl slzy v jej ociach ked ma obimala a nerozpravali sme sa o tom ci uz "spolu chodime" ale asi je to na nejakej takej urovni... Teraz uz len drzat palce a vsetko by malo byt OKa, tak zatial diki za vsetky rady a postrehy a dufam ze to pojde tam kam to smeruje :)

//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2008, 18:10 )
No tak znovu su nejake nove veci co sa udiali aj ked sme spolu odvtedy neboli... Takze s tym chalanom co chodila tka sa s nim stretla po 2 mesiacoch a isla tam s tym ze teda mu vsteko povie, ze to nemoze ist dalej ze lubi niekoho ineho. Ide o to ze ona mu toi nechcela napisat ale sa s nim o tom porozpravat, lenze to dopadlo tak, ze bola s chalanom a dala mu aj pocitit ze nieco teda vsetko nie je v poriadku ale nedokazala mu povedat ze s nim konci a ze fakt chce niekoho ineho... Teraz neviem co si mam mysliet aj ked mi jasne povedala ze ma lubi a ze ostatne je jej jedno ale ona je dost citlive dievca a ted si hadze na triko ze by sa s nim len tka rozisla a zase bude chlapec v tranze, ze bude zasse pit atd.. Teda mne to takto vobec nepovedala ale tak uz ju natolko poznam ze viem ze ju to trapi. No na druhej strane ju trapi to so mnou - ze hoc ma lubi je s inym chalanom a tym padom sa trapi aj ona. Jasne teraz s nim moc dlho nebude a mame sa znovu stretnut - mam ist tento tyzden za nou no neviem co mam spravit - uz sa tesime obaja to je jasne ale ked si uz aj ja tak spytujem svedomie a pozriem sa spetne tak mam trosku vycitky svedomia, no co musi mat potom ona? Tak teraz len nejako verit ze to s nim dokaze skoncit, hoc ho ma tak trosku rada - ale len ako kamarata no aj tak to nie je prenu asi lahke, neviem no v zenach sa je moc tazko vyznat.
prazenico
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa prazenico »

no tak to musi byt ina krava ked ta chce naspät :lol: podla mna nevies co chces a nechavas to na diskusiu
zucker
Light Expert
Light Expert

prazenico napísal:no tak to musi byt ina krava ked ta chce naspät :lol: podla mna nevies co chces a nechavas to na diskusiu
Takze neviem naisto ci si si cital celu temu, ale asi nie ked mas takyto nazor ze ona je krava a ze ja neviem co chcem... Tak skus si to precitat este raz a mozno pochopis a ak to aj tak nepojde tak aj 3 krat. ;) A este jedno mozem sa spytat kolkom mas rokov? :D
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deaddy »

no cele som si to precital:D a poviem ze dobra story :wink: sice sa divim ako ti to mohla len tak odpustit ale budiz ale niesom si isty ci ta tvoja usilovnost bola spravna ono by to asi ja inak prislo ale vyslo drzim palce;)
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

Ono to mne sa stalo dačo podobné..... Chodil som rok a pol s jedným dievčaťom.... ono akože vzťah to bol fajn mali sme sa radi ale robil som veľa chýb...... (nejdem do detailov) Lubila ma a ja som ju trapil..... a po roku a pol som sa s nou rozisiel uz ten vztah nebolo to co byvalo.... vies ked rok a pol pozeras na jednu tvar to.... ma moc nebavii..... rozisli sme sa a ona sa dala do kopy s jednym tipom ja som si potom nasiel holku ale ono to nebolo stale take ako s tou s ktorou som chodil rok a pol nevedl som si odvyknuť.... povedal osm jej to ale nepomohlo to. ona ma uz nechcela.... to bol koniec musel som s i dako odvyknut.... NEPRAJEM TI TAKYTO KONIEC......
zucker
Light Expert
Light Expert

Ani ja si neprajem taky koniec, nastastie to dopadlo dobre, hoc to nie je oficialne - vsak to ani nie je treba ale ked vieme ze sa mame radi a ze mi to aj povedala. Jasne ja som si myslel ze mi to tiez neodpusti lebo to bolo hnusne co som jej spravil ale trvalo dlho, velmi dlho kym som jej urcitym sposobom dokazal ze to myslim teraz fakt vazne a ze spravim hocico aby som s nou mohol byt. Ano je pravda ze menej je niekedy viac ale musel som sa snazit ju presvedcit a uputat a dokazat jej ze ju lubim. A mne pomohlo ot ze som presne vedel co ma rada, ci je romanticky typ a po com najviac tuzi... A ano vyznie to ted blbo ale potom uz len staci zahrat na tie spravne struny ( v dobrom slova zmysle a snad to vyjge - u mna to tak nastastie bolo. ) Niekedy clovek spozna az prilis neskoro to co naozaj stratil takze aspon jedna rada, niekedy je potrebne vecami sa preniest a povedat si ze to bude Oka a nie to skoncit lebo potom je to este horsie. Vsak ja som zistil preco sa hovori 2x meraj a 1x strihaj :)

//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2008, 16:43 )
Sorry za dlhe nepridanie prispevku... no tak chalana nema, rozisla sa s nim resp. neovplyvnoval som ju na tom aby sa s nim rozisla nechal som to na nu a sama zistila ze ho asi nema rada, teda nie dost na to aby mohla byt s nim a nie so mnou, kedze ju klamal ale aj tak sa to vsetko vzdy tomu cloveku vrati. Teraz je to fakt super aj ked casto mam pocit ze sa malo vidime a moc mi chyba ale s tym uz nic nemozem asi urobit. Teraz uz len cakat, teda nechat sa viezt a uvidime ci je to to prave orechove :)
Napísať odpoveď