rozist sa alebo v tom pokracovat?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DiBi
Light Star
Light Star

rozist sa alebo v tom pokracovat?

Príspevok od používateľa DiBi »

Takze mam priatelku s ktorou sme spolu pol roka. zatial som nemal este nikoho s kym by som tak dlho vydrzal, s kym by som si tak rozume, a koho by som mal uprimne tak rad.
no problem su moji rodicia. Ta holka sa im nepaci. co je horsie tak ju osobne ani nepoznaju.stale maju nejake blbe narazky na nu , vypytuju sa ci uz neni koniec. kedy ju vymenim. veci ktore cloveka nastvu. neznasam ked o nej tak hovoria. mam to dalej strpiet alebo sa jej vzdat pre pokoj v rodine? :cry:
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Predstav ju rodičom...aby pochopili,že to nieje taká obľuda,akú si vykreslujú...(koľko máš rokov)...a potom sa uvidí...Neviem...skús to trochu viac rozpísať.... :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Odpoved je jednoducha. Nechodis s rodinou, ale s nou. Casom sa s tym budu musiet zmierit. ;)
Sheep
Addict
Addict

Re: rozist sa alebo v tom pokracovat?

Príspevok od používateľa Sheep »

ignoruj to...ako sa vobec nezabyvaj s tym co si o nej tvoji rodicia myslia, povedz mame ze nech ma svoj nazor a dovidenia

ozaj by som neukoncoval vztah koli tomu ze sa tvoji zle vyspali v den ked sa onej dozvedeli a teraz ti hucia kaleraby do hlavy :wink:
DiBi
Light Star
Light Star

ja 20 ona 19.
ano chodim s nou. nevem si predstavit aby som ju nechal. ale tak nechcem aby o nej bludy hovorili. ved ju uz poznam za taky cas. a ona vie nazor rodicov na nu tka k nam nepojde kvoli tomu. a nebolo by rozumne ju predstavit im. oco ju videl raz so mnou. jemu sa zapacila kym nezistil ze fajci. a holka aj fajcit prestala , ale to mi uz nasi neuveria.
oni o nej hucia furt. vedia o tom cca 4 mesiace a furt ich to nepreslo. som ckaal ze cas to spravi
Začiatok Konca
Professional
Professional

Re: rozist sa alebo v tom pokracovat?

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Sheep napísal:ignoruj to...ako sa vobec nezabyvaj s tym co si o nej tvoji rodicia myslia, povedz mame ze nech ma svoj nazor a dovidenia

ozaj by som neukoncoval vztah koli tomu ze sa tvoji zle vyspali v den ked sa onej dozvedeli a teraz ti hucia kaleraby do hlavy :wink:
Hej...máš pravdu...ale lepšie je,aby ju spoznali...než,aby si pomaly "zvykali"...moja mamina nebola tiež spokojná s kým chodím...ale potom som jej ju predstavil...a teraz si tikajú a píšu na ICQ(a to má 17) :D

//edit: tak im to treba povedať..a predstav ju...vzžah(ich s ňou) to môže len vylepšiť...pokaziť sa to nedá.. :) ...môj názor...
DiBi
Light Star
Light Star

a zobrat ju k nam ked bude oco doma by bolo krute. aky je vybusny a pravdovravny tak by sa dalo cakat ze sa s nou aj pohada. a to by bolo len horsie.

pletky ktore su medzi mladymi by sa zrejme nemali dostavat k rodicom lebo potom si robia u ludoch zlu mienku. a to z nej spravilo tu zlu u rodicov.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

BRÁCHO...to isté prežívam aj JA
mám 16 moja priatelka tiež a naši ju neznášajú...foter ma tiež podpichuje kedy to skončí a tak proste..už mi ju aj zakazovali no nepomohlo to...Jednoducho ju milujem som s nou už 9mesiacov čo najdlhšie som s babou vydržal mesiac...príde takáto baba a oni mi ju zakážu? pcha :smt098
oni si postupne začnú navykať...škoda že mojich to neprestáva baviť...a ked je fajn tak sa nenechaj odradiť...drž si ju...a ešte keď nemajú dovod...abo majú?

// to koli fajčeniu :shock: :shock:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Nič v zlom, ale ak by si sa jej vzdal, len kvôli týmto rečiam, tak by si bol blázon....no ťažko je ti radiť...musíš vymyslieť niečo orginálne, ako by tvoja priateľka pozitívne zapôsobila na tvojich rodičov a tým aj zmenili názor na ňu :wink:

Ale rozchod určite NIE
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

DonLuca napísal:Nič v zlom, ale ak by si sa jej vzdal, len kvôli týmto rečiam, tak by si bol blázon....no ťažko je ti radiť...musíš vymyslieť niečo orginálne, ako by tvoja priateľka pozitívne zapôsobila na tvojich rodičov a tým aj zmenili názor na ňu :wink:

Ale rozchod určite NIE
ak by ju nechal koli maminim bajkam tak by ju zjavne nemiloval :wink:
DiBi
Light Star
Light Star

nemaju dovod byt na nu zly. a nevem ci by som dokazal ju len tak nechat.
a fajcenie bol len jeden dovod ktory im vadil.
dalsi je skola. si o nej myslia ze je hlupa. pritom sa mi taka nezda byt.
Opak
Addict
Addict

rodičia majú často odlišné názory....moji tak isto tiež ju nepoznajú a myslia si o nej strašné veci...to nie jednoducho...ber tie reči s rezervou,jedným uchom dnu druhým von...nenechaj sa odradiť to rohodne nie...ver mi...viem o čom hovorím
DiBi
Light Star
Light Star

hmm,len tie reci a pohlady lezu na nervy. hlavne ked idem vecer z domu. keby ze aspon nemusim brat auto, zeby bolo ze od nasich nechcem nic. aby nic "nedavali" jej.
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Oh, no urcite by som sa kvoli tomuto nerozisla s tym chalanom! Uz nie ste male deti a to si musia uvedomit aj tvoji rodicia.No je mi luto,ale pekne by som im to vysvetlila,ze je to baba, ktoru lubis a nemienis sa jej vzdat! Srdcu nerozkazes a aj oni 2 museli spolu chodit a az potom sa zobrali! Keby si sa s nou rozisiel, myslim si, ze by to bola VELKA chyba, na ktoru by si proste prisiel neskoro.... ze si to nemal robit. No uz by nebolo cesty späť...
Opak
Addict
Addict

no ja zase na autobus a ked si pýtam peniaze tak mi začnú vravieť že by mi to mala preplácať a tak...a tie večery strávené dlhými rozhovormy....aj mne to leze na nervy.neveril by si...jeden čas som sa s nimi nebavil ale *ebem nato teraz...berem ich s rezervou :D
normálne sa nato vytoto.. bude...časom to pochopíš...aj ja som rozmýšlal presne tak ako ty
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

p4ra napísal:Odpoved je jednoducha. Nechodis s rodinou, ale s nou. Casom sa s tym budu musiet zmierit. ;)
súhlasím, ked ju miluješ, maš rád, tak nieje nad čím rozmýšľať a nevzdávať sa jej :!: radšej bojuj :)
Opak
Addict
Addict

po tomto príspevku ma napadlo staré známe:KEĎ JU MILUJEŠ,NIE JE ČO RIEŠIŤ :!:
DiBi
Light Star
Light Star

no ok. tak rozchod sa zamieta. aj tak by som to nezvladol. blbo mi bolo uz len som na to pomyslel. uvidim ako bude po skuskovom o mesiac. ci budu nasi kus kludnejsi
Opak
Addict
Addict

ja si myslím že hej...naši tiež zo začiatku samý atak na nu...teraz v podstate klud
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

kašli na nich, ta baba je tvoje šťastie, tak si ho drž a nenehaj si aby ti odyšlo pred očami, lebo by si to ľutoval....... myslím to vážne, skús porozmýšľať a zistíš že mám pravdu.....

Rodičia ti nemôžu nič, si samostatný človek, máš samostatné city.... musia to pochopiť :wink:
Napísať odpoveď