Ahojte.
Mam problem s nastavenim rozlisenia monitora. Povodne mi ta ista zostava pod WIN XP chodila s rozlisenim 1920x1080 ale musel som zmenit OS a nahodil som W7. V ovladacich paneloch sa mi da nastavit max rozlisenie len 1280x1024. Graficku kartu mi pri instalacii detekovalo ako standart vga graphic adapter.
Akym sposobom by som mohol dosiahnut nastavenie vyssieho rozlisenia? Netusim aka graf.karta je v pc. Ale v zostave nebola robena ziadna zmena a pod XP sa dalo nastavit rozlisenie 1920x1080 a pod W7 len 1280x1024.
Vdaka za rady
rozlisenie monitora
Re: rozlisenie monitora
Musis nainstalovat ovladac na graficku kartu. Grafiku identifikujes napr. programom GPU-Z.
diky uz idem na to. Dam vediet aky vysledok som dosiahol
Ak nainstalujes ovladace, ktore su urcene pre tvoju grafiku, tak viem aky vysledok dostanes a nemusis mi to pisat 
GPU-Z mi neukazalo nic.
Muselo. Ak nie, tak pouzi Everest Home Edition alebo daj dole lavy plech z bedne a pozri sa co mas napisane na grafickej karte. Popripade si stiahni ovladac od AMD ATI pre Win7 (podla systemu 32 alebo 64vbitovu verziu), nainstaluj a restartuj. Ak sa nic nezmeni, tak tento ovladac odinstaluj a nahod si ovladac od nVidie. V horsom pripade tam moze byt este aj daka integrovana grafika Intel alebo co je nepravdepodobne, tak Matrox.
nepomohol ani Everest. Dal som preskenovat auto detektormi od ATI a Nvidia a nic. Este ze si napisal ten Matrox. Bol to prave ano a s najhorsou podporou. Stiahol som ovladace pre W7 a uz to frci v full HD rozliseni.
Dakujem ti pekne za pomoc
Dakujem ti pekne za pomoc