Cauko, mam problem. Vsade, kde sa vyuziva hardwerove urychlovanie (pravdepodobne) mam rozmazany obraz (vid. obrazok). Neviem si s tym rady, skusal som stare, nove ovladace, skusal rozne nastavenia ale na nic som neprisiel. Da sa to odstranit, tym ze to urychlovanie vypnem v programe (napr. Firefox) ale ja by som chcel aby to urychlovanie bolo zapnute, ale aby to nerobilo to strasne rozmazavanie. Viete mi prosim Vas niekto poradit? Dakujem
http://www.uploading.sk/?v=jdown.jpg
System:
Win 7 x64 Ultimate
6870 Gigabyte (11.2)
Rozmazany obraz 6870 Gigabyte
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rozmazany obraz 6870 Gigabyte
ATi FTW!
To je epický bug, som sa s takým ešte nikdy nestretol. Robí Ti to aj v safe mode?
-
jamesiq
Medium Star
Hm tak to je dobre asi tu 6850 teda nekupim...
Skusal si v spravcovi zariadeni odinstalovat driver a nech si ho stiahne a nainstaluje sam windows?
No v safe mode to nerobi. Sice neviem ako je to mozne ale ked som odinstaloval ovladac a nechal system nech si ho nainstaluje sam tak to pomohlo a ide to v pohode aj po restarte. Je to zaujimave lebo predtym som ovladace preinstaloval, ale instaloval ich Catalyst a stale to bolo rozmazanie. Je nato rozumne vysvetlenie? Inak ked som tie ovladace nainstaloval a nechal system nech si ovladace nainstaluje sam tak som pc nerestartoval a windows nic nestahoval pouzil, tie ktore boli nainstalovane asi.... Dufam ze to pochopite... =D
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2011, 21:23)
zacalo to znovu a to som ani nerestartoval PC.....Co mam robit prosim vas?
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2011, 21:23)
zacalo to znovu a to som ani nerestartoval PC.....Co mam robit prosim vas?