Jeden kamos mi hovoril, ze sa strasne pohadal s priatelkou kvoli facebooku. Konkretne kvoli tomu, ze jej neodpisoval na jej spravy hned. Nie su totiz teraz pri sebe, ale je medzi nimi niekolko stoviek kilometrov. No a teraz prisla domov a pohadali sa kvoli tomu, ze casto ked mu pisala spravy, ze jej neodpovedal hned ako bol an FB. Totiz FB niekedy ukazuje na mobilnej verzii, kedy naposledy bol clovek aktivny, ak ste si to vsimli. No a on casto robil to, ze sa sice prihlasil na FB, ale spravu od nej si neprecital. Precital si ju az neskor a niekedy aj odpisal az neskor po precitani. A kedze FB ukazuje, kedy bola sprava videna ...
A ona teraz tvrdi, ze uz ju tak nemiluje, lebo ju ignoruje. Tak sa pohadali.
Stalo sa aj vam nieco podobne so socialnymi sietami,m ze by nejak negativne vplyvali na vztahy ? Co si myslite o tom ?
A robite to aj vy, ze si spravu od niekoho precitate ale neodpisete hned aj ked mate cas ? Alebo, ze si tu spravu ani neotvorite, aj ked vam tam svieti nova sprava ? Ak ano, preco to robite ?
Ja sa priznam, ze niekedy tiez robim to, ze si spravu neotvorim. Hlavne ked neviem co danej osobe odpisat alebo ked sa mi s nou nechce pisat. Ale zas na druhej strane, ked to niekto robi mne, ze je na FB a spravu precita, ale neodpise alebo si ju ani neotvori, tak ma to stve, ze preco ma ignoruje

Ale zatial sa mi nestalo osobne, ze by kvoli tomu vznikali hadky. Ale pocul som uz aj o rozchode kvoli FB.