rpg/rts

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Zookee
Expert
Expert

rpg/rts

Príspevok od používateľa Zookee »

Zdarec hosi zhanam nejaku online hru (citaj hranie s dalsimi hracmi) nejaku rpg alebo rts
vobec neviem co si mam zahrat :smt059

hry typu w3/d2/wow/dota nie to uz ma nejako nebavi rozmyslal som nad sc1 lenze nwm kde to vela ludi hra a hold moc to hrat nwm + popripade nejaku inu dobru hru ktoru hra vela ludi vopred dakujem za pomoc
Pikolik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: rpg/rts

Príspevok od používateľa Pikolik »

na sc1 si si vybral zlu dobu. Celkom slusna populacia sc1 hracov je na garene ale kedze onedlho bude sc2 tak to vsetko zmigruje. K online rpg tam neni kvalitny vyber podla mna, ale v skole spoluziak hral savage 2, ktory je bezplatny a celkom sa mi to pacilo. Je to sice trochu low hra ale clovek sa natom zabavi.
Akurat pozeram tak aj red alert 3, alebo AoE su tiez na garene. Ine servery nepoznam, kde sa nieco hrava.
Zookee
Expert
Expert

Re: rpg/rts

Príspevok od používateľa Zookee »

ahoj jj dikes ja vim ze na sc1 mi to nejak nevyslo taky mne docela stve dota mne nudi proste old clasic w3 je fajn ale proste nwm citim tam mrtvou zonu v ty hre a jinou rpg rts nwm aoe? red alert2? nebo nwm proste nwm si rady ....jinak muj pc je amd athlon 2800+ 1 jadro 1gb ram geforce 6600 256mb takze s tim taky vyskakovat nemohu no
Napísať odpoveď