RSS downloader
RSS downloader
Zdravim, potrebujem software ktory by automaticky stahoval stranky kt. sa objavia v RSS kanaly do mojho pc. Potrebujem to preto, lebo si nechcem zriadovat na svojom mobile internet a rad by som v nom cital dennu tlac. Ak o niecom takom viete budem vam velmi vdacny. Popripade ak existuje taky program na android tak by mi to tiez pomohlo. Ďakujem.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: RSS downloader
Urcite si skusil na mobile v Markete napisat slovicko RSS, ze??? A urcite si tiez pouzil Google a napisal tam RSS, vsak???
Samozrejme ze skusil, nenasiel som však program kt. by robil to co potrebujem. A ak je to skutocne take jednoduche tak asi nie je pre nikoho problem aby mi sem dal link nie?
-
hojko
Site Admin
Pretoze to dokaze snad kazda RSS citacka. Okrem toho vybornu RSS citacku na GMail. A keby si nebol lezerny a pouzil Market, tak by si nasiel aj program, ktory obsahuje clanky z roznych dennikov ako slovenskych, tak aj ceskych. Neviem, ci cakas, ze to niekto bude hladat za teba, ale pri troche snahy to najdes za dve minuty.
Mas uplnu pravdu ohladom marketu, za tu informaciu dakujem. Nech vsak hladam ako hladam nenachadzam RSS citacku ktora by stranky ktore sa objavia v kanaly ukladala na moj pevny disk. Nazvi ma hlupym ak to pomoze nedokazem vsak najst program kt. by robil to co potrebujem.
-
hojko
Site Admin
Zalezi od nastavenia RSS, ci dovoli stahovat cely clanok alebo posiela len par prvych viet. Skus Feed Reader 3 alebo spominanu RSS od GMailu.