RUMUNI a ich výrobky
RUMUNI a ich výrobky
zdarte všetci čo ste tu v poslednom čase sa v lete u nás objavuju rumuni chodia na starých črepoch autach a stoja pri ceste alebo zastavia pri vašom pozemku a predavajú čo vám "presne" v domacnosti treba
napríklad mne osobne chceli predať hrnce - sada komplet na obale bola cena 1500 Eur a on mi povedal že to nie je cena a že mi ich dá za ludovú cenu teda 300 eur a ja som mu povedal že je to moc tak mi povedal že 150 ja som povedal že stale vela nemám na to prachy zrazu bola cena 100 a skončili sme pri cene 50 eur ale nakoniec som ich nezobral lebo som videl čo je to za predajcu - osobne si myslím že cena toho výrobku je asi 5 eur
dalej nie že od niekoho kupite hodinky naramkove napríklad GENEVA sú v krasnej krabičke a vyzerajú ako pravé ja mám osobne doma asi 30 kusov lebo jedna nadherna príhoda ale o tom neskorej jedny čo som chcel darovať tak čas nadbehoval za hodinu 10 min a druhe zasa išili pozadu 15 min
dalej je to značka akasi to samé ale tu je problem iny hodinky nejdu a ked budete chceť vymeniť bateriu tak vypadne časostroj alebo ako sa to nazya nasledne upadnu ručičky a teda hodinky sú k ničomu
dalej mám holiaci strojček hm je to "delo" pretože som to rozobral a holiaca hlava sa zda že je naklapacia ako pri nejakom panasonic značka "princeshave" teda vrak aj ked tam je motor ale holiaca hlava je o ničom nie sú tam ani nože sú to nejake pliešky
dalekohlad z "nočnym videním" hm neviem kde to je to tlačidlo na nočne videnie a je na tom napísane že russia a červena hviezda ale tie tlačidla nikde a ani kde sa vklada bateria hm a ešte niečo skla sú komplet z umelej hmoty
teda všetky tieto veci mi boli darovane za jednu nemilú príhodu teda okrem tých hrncov
len tolko ak máte podobne výrobky doma alebo vám ich niekto núkal
dajte vedieť
napríklad mne osobne chceli predať hrnce - sada komplet na obale bola cena 1500 Eur a on mi povedal že to nie je cena a že mi ich dá za ludovú cenu teda 300 eur a ja som mu povedal že je to moc tak mi povedal že 150 ja som povedal že stale vela nemám na to prachy zrazu bola cena 100 a skončili sme pri cene 50 eur ale nakoniec som ich nezobral lebo som videl čo je to za predajcu - osobne si myslím že cena toho výrobku je asi 5 eur
dalej nie že od niekoho kupite hodinky naramkove napríklad GENEVA sú v krasnej krabičke a vyzerajú ako pravé ja mám osobne doma asi 30 kusov lebo jedna nadherna príhoda ale o tom neskorej jedny čo som chcel darovať tak čas nadbehoval za hodinu 10 min a druhe zasa išili pozadu 15 min
dalej je to značka akasi to samé ale tu je problem iny hodinky nejdu a ked budete chceť vymeniť bateriu tak vypadne časostroj alebo ako sa to nazya nasledne upadnu ručičky a teda hodinky sú k ničomu
dalej mám holiaci strojček hm je to "delo" pretože som to rozobral a holiaca hlava sa zda že je naklapacia ako pri nejakom panasonic značka "princeshave" teda vrak aj ked tam je motor ale holiaca hlava je o ničom nie sú tam ani nože sú to nejake pliešky
dalekohlad z "nočnym videním" hm neviem kde to je to tlačidlo na nočne videnie a je na tom napísane že russia a červena hviezda ale tie tlačidla nikde a ani kde sa vklada bateria hm a ešte niečo skla sú komplet z umelej hmoty
teda všetky tieto veci mi boli darovane za jednu nemilú príhodu teda okrem tých hrncov
len tolko ak máte podobne výrobky doma alebo vám ich niekto núkal
dajte vedieť
asi nepoznas aladina. koberec ti uleti a mozes si piskatsmejo napísal:ale na takom koberci sa nema co pokazit
tieto pofiderne vyrobky by som nekupoval urcite. mozno len nieco ozaj lacne ako pokus, ze kolko to vydrzi oproti ozajstnemu vyrobku, ale inak asi vazne nie
-
twardykamen
Medium Professional
Tiez odporucam nekupovat, kvalita je neskutocne biedna ale cena vysoka.Mne tiez nukali hrnce,koberce a podobne.Ale nikdy som nic nekupoval, ked cchem poriadnu vrtacku tak zajdem do HILTI obchodu a kupim aj s priklepom, a bude fungovat vsetko a rucka sa nezlomi a pod.Sice cena nebude najlacnejsia, ale radsej investovat do toho ako do tych rumunskych smejdov.
Aj u nas je takych vela obchodnikov. Ide stara tucna (romka) po autobusovej stanici. Clovek by povedal ze v kociku ma decko. Ale nie, kocik plny vonaviek a vselijakych fakeov. Ale jeden moj kolega si raz kupil kameru od takychto ludi. Uplne nova. Len tak zo zvedavosti. Penazi ma on dost takze to nehralo ziadnu rolu. Otvoril krabicu a tam bola normalne hrackaska umelohmotna kamera
tak sa tam samozrejme za 5 minut vratil a nebolo po nich stopy.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa podarilo na zaciatkoch pobytu v BA oklamat..Prisla kumne daka Rumunka, ktora predavala vonavky..Cisto zabalene Hugo Boss..Pozeram, ze ziadny odrb..precital som si nazov..Vsetko sedelo..Tak reku dobre okusim co to..
Prisiel som domov, pozeram nato, a nenazdaj sa boh, ale bolo tam Hugo Boos..Smrad jak z ponoziek..Kiez by som ja lepsie pri citani vnimal..
Odvtedy takych ludi rovno odbijam slovickom Nie.
Prisiel som domov, pozeram nato, a nenazdaj sa boh, ale bolo tam Hugo Boos..Smrad jak z ponoziek..Kiez by som ja lepsie pri citani vnimal..
Odvtedy takych ludi rovno odbijam slovickom Nie.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
to je krasna urban legend..kolega kupuje kameru, samozrejme on ma vela, vela penazi tak kupuje vsetko co pride pod ruku. Kupuje od rumunskych ciganov, a preto sa rozhodne, ze krabicu s kamerou ani neotvori. Ved naco? S kamerou pod pazochou, piskajuc si melodiu z a je to sa kolega vracia domov. Cely nateseny po prvykrat otvara krabicu a co nevidi? namiesto kamery hrackaPsychoS napísal:Aj u nas je takych vela obchodnikov. Ide stara tucna (romka) po autobusovej stanici. Clovek by povedal ze v kociku ma decko. Ale nie, kocik plny vonaviek a vselijakych fakeov. Ale jeden moj kolega si raz kupil kameru od takychto ludi. Uplne nova. Len tak zo zvedavosti. Penazi ma on dost takze to nehralo ziadnu rolu. Otvoril krabicu a tam bola normalne hrackaska umelohmotna kameratak sa tam samozrejme za 5 minut vratil a nebolo po nich stopy.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
myslis ? ku mne raz na autobusovej stanici prisla ciganka ze " nekupis retiazku " ja ze NIE ... a ona ze "ale lacno !" a ja som sa postavil a zvysenym tonom som zopakoval NIE a ona odislaPsychoS napísal:Myslim ze odbit slovickom NIE je slabe slovo.
-
axxis
Addict
tomuto sa mi nechce veritredliner napísal:Mne zase ponúkali sadu nožov za 20€samozrejme nekúpil som ale na druhý deň prišli zase nejakí predajcovia a môj fotrík kúpil na oskúšanie 1 nôž,keď som si išiel odrezať chlieb tak čepeľ ostala v chlebe
odvtedy už nič viac od Rumunov
-
axxis
Addict
zeby drzala na vlasku je jedine racionalne vysvetlenie...redliner napísal:no vážne celá čepeľ držala akoby na vlásku
cepel noza totiz zasahuje az do rucky uz len preto aby tam drzala a tvarila sa kvalitne. a zlomit kus ocele (alebo akehokolvek kovu) pri rezani chleba? asi budes mat nejake nadprirodzene schopnosti
On cepel nezlomil, ona sa cela vytiahla z rucky lebo tam bola nekvalitne pripevnena, co sa stava aj pri nozoch ktore rumunskej vyroby niesu.axXis napísal:zeby drzala na vlasku je jedine racionalne vysvetlenie...
cepel noza totiz zasahuje az do rucky uz len preto aby tam drzala a tvarila sa kvalitne. a zlomit kus ocele (alebo akehokolvek kovu) pri rezani chleba? asi budes mat nejake nadprirodzene schopnosti