Running Scared (Zběsilý útěk)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Running Scared (Zběsilý útěk)

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

videl niekto tento uzasny film? oplati sa pozriet, 10/10
csfd - 82%
napinavy pribeh, perfektny herecky vykon
Joey Gazelle (Paul Walker) je obyčejný lokaj mafie, jehož hlavní pracovní náplní je zbavovat se použitých horkých zbraní. Jenomže Joey je neničí, ale schovává si je doma ve sklepě. Jeho desetiletý syn Nicky (Alex Neuberger) s kamarádem Olegem (Cameron Bright) vidí, jak Joey schovává nějaké další pistole a za jeho zády si Oleg jednu z nich vezme. Je to pistole, jíž byl postřelen křivý detektiv Rydell (Chazz Palminteri) při "nějakých" drogových kšeftech. Oleg jí střelí svého násilnického nevlastního otce Anzora "Dukea" Jugorskyho (Karel Roden). Ten má naneštěstí za strýce psychotického bosse ruské mafie Ivana (John Noble). Nebezpečí, jež nyní na Joeyho číhají nejsou nijak malá a k tomu všemu tu je ještě jeho manželka Teresa (Vera Farmiga), která bude chtít slyšet nějaké odpovědi...
http://www.csfd.cz/film/176379-running- ... text=43721
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

7.5 na IMDB, moje hodnotenie - priemer (cize tak 5-6 bodov). Pozeral som to v noci a neprislo mi to ako nic extra, okrem prilis velkeho nasilia a nadavok sa to nicim inym nelisilo od ostatnych filmov. Aspon ze zaver bol taky ako bol. Ak ma niekto dve hodiny casu a vyslovene sa nudi, tak nech si to pozrie.
Napísať odpoveď