Aryan Angel, ak som spravne pochopil tu citaciu (opravma ak sa mylim) tak autor chce povedat, ze Osetania ako nebiele resp neeuropske etnikum budu pre Rusky biely lud predstavovat nevyhody atd.
V podstate s tym suhlasim, ale na druhej strane Rusko berem nieco mimo Europi a bielych ludi, berem to ako svetadiel resp velky narod so
slovanskym vedenim.
Rusko je najvacsi stat a mongolska expanzia ho v 13 az 15 storoci znacne poznacila a vychod Ruska tvori prakticky momgoloidna rasa ale co je dolezite s nulovou politickou mocou.
Ak by to malo byt podla autora, tak pre Rusky biely narod by toto spolocenstvo vychodnych aziiskych Rusov bolo nevyhodne a malo by sa nejakym sposobom oddelit resp odclenit. Lenze tym by Rusko prakticky stratilo svoje prirodne a nerastne bohatstvo ako je ropa, zemny plyn atd.
Tento krok by z Ruska prakticky urobilo obycajny stat s malym vplivom na celosvetove dianie a to by naramne nahralo do karat USA a prakticky by nemali ziadny rovnocenny politicky a vojensky odpor.
David Duke to uz naznacoval v clanku
Je Rusko klucom prezitia bielej rasy?
A ako som uz pisal v tejto teme nejde mi o obhajovanie Ruskych cinov ale o ich pochopenie a vzhladom na to aka je politcka situacia vo svete (Iran a ich dohoda s Ruskom a odpor USA atd) je celkom logicke, ze v tejto vojne Rusi maju aj nejake mocenske plany a zrejme sa budu tykat bud Gruzinskeho spojenectva s USA co by viedlo vybudovaniu vojenskej zakladni NATO v Gruzinsku, alebo ich spojenectvu s Iranom.
Kazdopadne realita je taka ze Rusko sice neni cisty biely narod, ale mne ako bielemu Europanovi (Slovanovi) viac vyhovuje a urcite bude prospesnejsie spojenectvo prave s Ruskom.