a niečo lacne na meranie rchlosti
caute
K tomu prvemu bol som teraz v sobotu v Moldave nad Bodvou skusiť tu suťaž no skončil som predposledny ale to je jedno ako by som mal zvyšiť svoju rychlosť? použivam k tomu aj ruky že prava ruka v predu ľava noha mne to zvyši aspoň stabilitu ale veľmi rychlo nejdem ako to napraviť?
Nejaka suťaž v košiciach cez toto leto abo rok? nejaka stranka kďe je to napisane?
Počas tej suťaži som počul v ľavej korčuli asi pri treťom koliesku niečo buchať niečo ako lamanie plastu ale ja som kupil nove ložiska dotiahol šruby a stale to počujem teda keď sa rozbehnem a zdvihnem tu nohu trochu vyššie čim vyššie ju dam tym viac to počuť čo s tym? Mam korčule rorellblade spark xtr kolieska 84mm.
A posledna vec da sa niekde niečo kupiť na meranie rychlosti niečo do ruky?
Rychla jazda,suťaž v košiciach,divny zvuk v ľavej korčuli
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rychla jazda,suťaž v košiciach,divny zvuk v ľavej korčul
1) techniku odpozeraj z videí, stačí aj youtube. Na rýchlosť ti ale treba aj lepšie korčule, najlepšie rýchlostné. Ale ak chceš univerzálne tak minimálne kvalitné ložiská. Neviem aké si tam dal keď si ich menil, ale ak tam niečo praská tak to tipujem na nejaké lacnejšie
2) kúp kvalitné ložiská. Čo to môže byť ťažko povedať. Skús ich prečistiť a premazať
3) môžeš skúsiť aplikácie do mobilu, napríklad endomondo čo ti meria čas a rýchlosť na základe GPS. Samozrejme ak máš smartfón
2) kúp kvalitné ložiská. Čo to môže byť ťažko povedať. Skús ich prečistiť a premazať
3) môžeš skúsiť aplikácie do mobilu, napríklad endomondo čo ti meria čas a rýchlosť na základe GPS. Samozrejme ak máš smartfón
1 ok skusim nieco najst
2 loziska su take kvalitne ze sa pouzivaju v motoroch teda autach a su rucene aj pre korcule
3 net nemam zaplateny v mobile a neviem ci to nahodou nebrie kredit
2 loziska su take kvalitne ze sa pouzivaju v motoroch teda autach a su rucene aj pre korcule
3 net nemam zaplateny v mobile a neviem ci to nahodou nebrie kredit
Skús si vygoogliť niečo o powerskating - viem, je to program pre hokejistov, ale sú tam dobré rady aj pre in-line.
Samozrejme ideál je mať 5 kolieskové korčule a 90mm+
Ak chceš akože len rekreačné, tak aspoň tých 80-84mm a čo najlepšie ložiská a najvyššiu tvrdosť.
Na in-line ale strašne záleží na korčuli. Ja mám z partie asi najlepšiu techniku, ale keď mám zjazdené kolieska na konci sezóny a niekto má nové korčule, tak je to strašne cítiť.
Samozrejme ideál je mať 5 kolieskové korčule a 90mm+
Ak chceš akože len rekreačné, tak aspoň tých 80-84mm a čo najlepšie ložiská a najvyššiu tvrdosť.
Na in-line ale strašne záleží na korčuli. Ja mám z partie asi najlepšiu techniku, ale keď mám zjazdené kolieska na konci sezóny a niekto má nové korčule, tak je to strašne cítiť.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
k 2 sa nejdem vyjadrovať radšej 
a k 3 .. kde som písal čo o nete? Jasné že ti ho netreba na to
a k 3 .. kde som písal čo o nete? Jasné že ti ho netreba na to
audiotrack proste aj predtym ked som mal klasicke loziska my to zo dna na den zacalo buchat skusim ti to dnes natocit
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2012, 20:46)
zvalstne dnes sa to endialo
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2012, 20:46)
zvalstne dnes sa to endialo