Sťahovanie fotografií z foťáku do PC-problém

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
bager3000
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Sťahovanie fotografií z foťáku do PC-problém

Príspevok od používateľa bager3000 »

Z foťáku Fuji X100 sťahujem fotky cez priložený software MyFinePix Sudio. Mám zaškrtnutú možnosť "nesťahovať už stiahnuté fotky". Donedávna to fungovalo správne, t.j. už raz stiahnuté fotografie viac krát nestiahlo aj napriek tomu, že stiahnutý priečinok som premenoval, vymazal, sťahoval po dlhej dobe,...Takže kartu som nemusel mazať, vždy do PC šli len čerstvé fotky. Zrazu to nefunguje. Vždy mi stiahne všetky fotky, aj tie už stiahnuté. Ak stiahnem fotky, nafotím ďalšie a znova stiahnem do PC, pričom software som nezrušil, naozaj stiahne len tie nové. Pritom môžem pôvodný priečinok aj vymazať. Akonáhle software vypnem a znova zapnem, sťahuje všetok obsah karty nanovo. Viete poradiť? Je to otázkou Cookies? Ako to v PC nastaviť? Alebo nepoznáte iný soft na sťahovanie, aby som mal takýto názov fotografií: 2012-04-07-poradové číslo? Vrátane pomlčiek!
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Sťahovanie fotografií z foťáku do PC-problém

Príspevok od používateľa ramaya »

A dá sa ti sťahovať len cez ten software ?
Nevieš sa na tú kartu dostať normálne cez Tento počítač ?
Dáš si Zoradiť podľa dátumu a myšou si stiahneš do PC iba tie od posledného dátumu sťahovania.
bager3000
Light Expert
Light Expert

Re: Sťahovanie fotografií z foťáku do PC-problém

Príspevok od používateľa bager3000 »

Samozrejme, že fotky viem do PC dostať aj iným softom, alebo jednoducho skopírovaním. Ale ide mi o 2 veci. Aby mi nesťahovalo už raz stiahnuté fotografie a aby mal tento tvar názvu - 2012-04-07-poradové číslo. Pôvodný názov je DSC... Do určitého času mi to fungovalo s pôvodným programom.
Napísať odpoveď