Ja v tomto súhlasím s Grimom. Stačí sa pozreť na predavačov nota bene. všetko ľudia bez domova a nebyť časáku a ponovom už vďakabohu aj refelxnej vesty tak ich od bežného človeka strednej triedy nerozoznáš. Proste, keď sa chce, tak sa dá.
To, že hovoril pomoc, to je u nich tiež veľmi bežné, že obťažujú a natŕčajú paprče. Lebo chcú peniaze. Čiže opäť, niečo čo je úplne typické pre túto sociálnu skupinu. Válať sa po zemi a volať o pomoc. Niečo čo obyvateľ veľkého mesta vidí každý deň a kto má tú česť prejsť okolo vlakovej/autobusovej stanice aj viac krát za deň. A úprimne prvé, čo mi napadlo pri tom, že zohneš sa a buď chytíš nejaký šmak ktorý sa ti prejaví o dva týždne svrbením, alebo ti uchmatne peňaženku, prípadne ťa nadrbaný ogrcá.
Šťastný deň bezdomovca
Re: Šťastný deň bezdomovca
2x ste videli v televizii ako na fare prichylilo bezdomovca a uz zrazu vsetci mozu ist ba faru alebo kostala sa osprchovat, navonat kolinskou, dat si ciste sako a hor sa lovit zeny.
Jasné, všetci sú chúdence obete a zlá spoločnosť ich dohnala do nonstop stavu opitosti. Keď môže jeden byť čistý, môže aj druhý. Keď to druhý nezvládne, má smolu a môjho súcitu sa nedočká.
Sucit od teba nikto neziada. Len sa mi zda neferove skatulkovat ich a pisat, ze su ozrani.
To ako keby si povedal nezamestnanému človeku niekde z hladovej doliny, že: staň sa milionárom, aj iní sú. Alebo človeku s depresiami: však nemaj depresie (ja som napr. depresie nikdy v živote nemal, naozaj neviem, čo to je. Ale v mojom okolí je dosť ľudí, čo ich reálne majú, takže to akceptujem ako ľudskú rôznorodosť).ColdRain napísal:Jasné, všetci sú chúdence obete a zlá spoločnosť ich dohnala do nonstop stavu opitosti. Keď môže jeden byť čistý, môže aj druhý. Keď to druhý nezvládne, má smolu a môjho súcitu sa nedočká.