xJEDIKNIGHTx napísal:presne tak,pri prvom S.T.A.L.K.E.R.O.V.Y. som videl asi 10x modrú obrazovku smrti,tak teraz si hru kúpim až tak na vianoce a vtedy aj zahrám.
to ja som ho zacla vcera hrat a hral som ho dokopy asi 10 minut , 2x sa nejako zblbla grafika ze nahodila kocky a BSOD...
Ahooy mam RELEASE: S.T.A.L.K.E.R-Clear.Sky.CZ-UniQue s mini image-om a kazdu chvilu to padaaa a buguje... chcem sa spytat je verzia S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky - RELOADED bez image-u pri hranii?
igorb napísal:Ahooy mam RELEASE: S.T.A.L.K.E.R-Clear.Sky.CZ-UniQue s mini image-om a kazdu chvilu to padaaa a buguje... chcem sa spytat je verzia S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky - RELOADED bez image-u pri hranii?
ja mam tu istu ver ako ty a som to hral iba par hod a mne to ani raz nespadlo ani neboli nejake extremne bugy ale ktovie od coho to zavisi...ale ako tu bolo uz pisane pockaj si na patche.....aj prvy stalker bol takyto...aspon dvojmesacna sada patchov a az potom hrat
mne nechce spustit hru - stale ked ju nainstalujem, patchnem, pripojim mini-image a spustim tak mi hodi instalaciu toho ochranneho softwaru ci co to je a ked dam yes tak stale pyta odo mna cd-key
Ludia mne stale enchce prejst do ineho uzemia vzdy ked sa ma spyta Je moznost len ano dam to a sa objavim tam dke aj som len otocwny chrbtom aj som skopiroval tie dve ikonky divne do hry a NIC prosim
Cawte cez hru som mal jeden problem a to ze sa my znle nacital dej tak som to musiel prejst od dost dalekych sejvov ale teraz jak som v cervemom lese zacina to stale padat neviete co stym???
A neradte atche lebo to by ma uz j.... keby to mam ist zas od zaciatku, nechapem ako moze niekto vydat takuto hru ktora poprepletana milionmi chyb v hre, perfektna hra nedotiahnuta do konca.
minoz napísal:Cawte cez hru som mal jeden problem a to ze sa my znle nacital dej tak som to musiel prejst od dost dalekych sejvov ale teraz jak som v cervemom lese zacina to stale padat neviete co stym???
A neradte atche lebo to by ma uz j.... keby to mam ist zas od zaciatku, nechapem ako moze niekto vydat takuto hru ktora poprepletana milionmi chyb v hre, perfektna hra nedotiahnuta do konca.
Ak nechces mat problemy a zbytocne sa stazovat na vypadky tak si Kup original
Nemyslim Viem to )) mna len stve ze mi nejde doinej lkace prejst ale nemam origo Mozno k zime si kupim ale rad by som tzahral a neviem sa dostat z lokacie
kelsoo napísal:Nemyslim Viem to )) mna len stve ze mi nejde doinej lkace prejst ale nemam origo Mozno k zime si kupim ale rad by som tzahral a neviem sa dostat z lokacie
ked original nerobi chybi a tie verzie z netu hej v čom to teda je?
Netusim bracho ale kamos ma origo A nema ani jeden problem ... a ja stale neviem prist na to ako sa dostat dop inej lokace aj som nakopiroval tu zlozku medzi hlavne zlozky stalker aa furt furt furt NEJDE
kelsoo napísal:Nemyslim Viem to )) mna len stve ze mi nejde doinej lkace prejst ale nemam origo Mozno k zime si kupim ale rad by som tzahral a neviem sa dostat z lokacie
Nato je fix aby si mohol chodit medzi lokaciamy bezproblemovo urcite ked prejdes tento topic tak ho najdes ...
EDIT: tu je nato ten travel fix
http://uloz.to/759868/gamedata_travelbug.zip
alebo
kód:
http://zdielanie.sk/2Moj0kEJaI99OJ1ejY9leQ/gamedata_travelbug.zip
alebo
kód:
http://leteckaposta.cz/734647648