co mam robit v osmom leveli-YANTAR?
lebo mam stale napisany task FIND INFORMATION ABOUT STRELOK a z tejto oblasti nie je kam unikanut tak co tam mam robit???Vsede su ti vojaci a su strasne silny...
martin M napísal:co mam robit v osmom leveli-YANTAR?
lebo mam stale napisany task FIND INFORMATION ABOUT STRELOK a z tejto oblasti nie je kam unikanut tak co tam mam robit???Vsede su ti vojaci a su strasne silny...
ee oni niesu strašne silný oni len strieľajú presnejšie ako ty...
No ale v tom sa mi zdá že si máš zájsť po dalšie informácie k tomu detkovy na začiatku a on ti povie aby si našiel nejaké dokumenty...
- Copy stalker_mp.exe to your S.T.A.L.K.E.R dir.
- If you want to start a Server enter all options.
- If you want to join a Server just enter the
server's IP and Player's name, than press Start.
- Have a fun!
We tested with the original .exe file only!
a kedze je to TL tak si si mohol popozerat komentare
Die Page-Datei ist deaktiviert oder die DateigroBe reicht nicht aus.
Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.
Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel erneut getstartet wird
Die Page-Datei ist deaktiviert oder die DateigroBe reicht nicht aus.
Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.
Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel erneut getstartet wird
dakujem, hned jak som vas to zaslal na preklad tak som tu dotycnu vec skusil a v pohode
este sa chcem spytat neviete ako sa hned dostat do Pripyate bez prechadzania , nejaky prikaz do konzoly alebo tak ,kedze som v Pripyati bol skutocne takze by som rad videl ako to v hre spracovali..
Ravenman napísal:dakujem, hned jak som vas to zaslal na preklad tak som tu dotycnu vec skusil a v pohode
este sa chcem spytat neviete ako sa hned dostat do Pripyate bez prechadzania , nejaky prikaz do konzoly alebo tak ,kedze som v Pripyati bol skutocne takze by som rad videl ako to v hre spracovali..
o tejto moznosti neviem
to ti zavidim, ze si tam bol. ja by som tam hned isiel pozriet
jjj- mal som "rich" koniec, aj ked neviem preco
i-cube napísal:o tejto moznosti neviem
to ti zavidim, ze si tam bol. ja by som tam hned isiel pozriet
jjj- mal som "rich" koniec, aj ked neviem preco
co mam robit v 8. leveli kde je dole v tom labaku profesor kruglov a este dalsi a hore su len ti zombici a ked chcem ist dnu tou branou tak mi pise ze je vysoke PSI...co mam robit kupil som si oblek ten oranzovy a predal vsetky artefakty
presiel to uz niekto do pripiati alebo do cernobylu?nemohol by niekam uploadnut svoju savenutu hru?rad by som si to zahral lebo mne jeden level strasne blbne a nemozem ist dalej...