S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ahajjhacker napísal:spat? to ako? ved beham po mape 3 dni v kuse a ani nekychol... stym zranim to je lol, som v nejakom podzemnom labe, zabijam zombiekov, zivot na male, naboje fuc a on si vyhladne v takom strese...
i ked zdroj je zo 6.2.2004
ale inu recenziu som zatim nenasiel
K prežitiu je dôležitý aj spánok, ľahnúť si môžete hocikde, ale riziko napadnutia je vysoké, preto si budete musieť nájsť ťažko prístupné miesta alebo si takéto miesto vytvoríte zabarikádovaním sa v miestnosti presúvaním kusov nábytku. Spánok potrebujú aj ostatné NPC, už sa tešíme na prepady táborov! Na hráča bude pôsobiť radiácia, následky ktorej sa budú prejavovať postupne, začne byť napr. vyčerpaný s pôsobivým efektom, liekom na radiáciu budú tabletky alebo glg vodky!, poprípade spánok.
Kód: Vybrať všetko
http://www.sector.sk/clanok.asp?idrec=11559to som vcera cital ked som upenlive cakal na Stalkera
-
Šu-Do
Redeemer
inak hra ma zevraj 7 koncov.. a ze sa tam ani neobjasni nic.... vsetko co si xcel vediet sa nedozviesjjhacker napísal:nebude sa ti pacit... aspon ja som cakal viac...
EDIT:
jop.... to som cital.. ale kde to ti nepoviem.. pretoze o Stalkerovi som toho cital uz mnohojjhacker napísal:7 koncov?ale ja potrebujem aj do skoly chodit
-
Andr3w
Light Professional
HAHAHA ty si aky lolo sak to mam doma a hram to uz 2 dni, a nie len ja, tak tu nepis hluposti o dristoch ked ty sam dristasRacius napísal:Už to vidím, ako sa to zvrhne v nekonečné dristy o tom, či to vyšlo, alebo nie.... dátum vydania je stanovený na 23. marca, tak by som všetkým čo dúfajú v skoršie hranie odporučil nech na to zabudnú, žiaden strach, dočkáte sa, veď je to už len necelý týždeň.
Keď to bude, tak to bude, ja si na dobrú hru (release) počkám aj ďalší mesiac.
na taky fake ze to hramToy M@ch!n3 napísal:na aky fake si narazil?
loloŠu-Do napísal:nic nevyslo...
// Nauc sa citovat prispevky (vid rubrika INFO) a nepis viacero prispevkov za sebou- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
-
Andr3w
Light Professional
ja neviem o com vy tu tocite, ved si stacilo pozret ruske warez fora, bola to sice ruska verzia ale nebola o nic horsia nez ta co vy hravate teraz...Toy akoze sry ale nejdem ta tu presviedcat ako maleho chlapca o tom ze co je pravda a co nie je..
ŠuDo editovanie mi uz ide a problem mam dost velky s tebou...what next gangsta??
ŠuDo editovanie mi uz ide a problem mam dost velky s tebou...what next gangsta??