samovoľné vypnutie obrazu
-
Daniel9911
Professional
samovoľné vypnutie obrazu
Ahojte mam problém s vypnutím obrazu na stolnom PC. Občas sa mi vypne obraz počas hrania alebo pozerania filmu ako zvuk všetko ide aj viem zastaviť film všetko len je čierna obrazovka, po reštartovaní mi opäť naskočí obraz a potom to ide bez problémov. Mali ste niekto podobný problém ? Grafiku mám SAPPHIRE R9 270X DUAL-X OC BOOST , monitor mám starší na ktorom som už musel meniť pod svietenie a tiež vybrať ovládaci panel kvôli občasnému vypínaniu. Ďakujem pekne za odpoveď.
Re: samovoľné vypnutie obrazu
Najjednodchsie je skusit iny kabel alebo rovno cely monitor. Ak to nebude kablom ci monitorom, tak treba skusit inu grafiku. Toto vyzera na hw problem a bez vymeny hw to nezistis.
-
Daniel9911
Professional
Re: samovoľné vypnutie obrazu
mňa tiež napadá HW a možno práve Grafika, ktorú nemám k dispozícii maximálne integrovanú ak tak. Ale možno sa skúsim ozvať do PC shopu kedže mám tuším ešte záruku do júla tohto roka na celý PC. Len mi nejde do hlavy, že prečo mi to vypína vtedy ak nie je PC zaťažení mam len spustení prehrávač VLC. A pri náročnejších hrách mi to vôbec nerobí, čo som čítal na nete môže sa grafika prehrievať alebo tiež že zlý zdroj(ktorý mam asi horší ale chcem ho dať vymeniť).test napísal:Najjednodchsie je skusit iny kabel alebo rovno cely monitor. Ak to nebude kablom ci monitorom, tak treba skusit inu grafiku. Toto vyzera na hw problem a bez vymeny hw to nezistis.