Dobry den, mam nasledovny problem.
Menil som pevny disk, stary pevny disk sa pokazil, vydrzal 7 rokov a kupil som novy http://www.hej.sk/pevny-disk-3-5-wester ... d1003fzex/ a odvtedy sa za den aspon trikrat samovolne restartne. Nedeje sa to hned, ked pozeram internet tak sa restartne. V com je problem?
samovolne restartovanie
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: samovolne restartovanie
Aký máš OS ? Nainštaloval si všetky drivery ?
Tiež skontroluj všetky káble, vytiahni ich a nanovo zasuň. Možno si pri montáži disku niečo pototo..
Hlási aj nejakú chybu? Prebehni nový disk nejakým benchmarkom a skontroluj SMART, či nemá nejakú chybu od výroby.. napr. cez HD Tune..
Hlási aj nejakú chybu? Prebehni nový disk nejakým benchmarkom a skontroluj SMART, či nemá nejakú chybu od výroby.. napr. cez HD Tune..
drivery su tam vsetky, mam win 7 sp1 so vsetkymi aktualizaciami.Kable su v poriadku. Na HDD Tune mi nehlasi ziadny problem na hlavnom disku ale na dalsom disku 500gb mi vypisuje nasledovne:
Readllocated sector count failed
seek error rate failed
spin retry count je zobrazene zlte ok, na ostatnych je tiez ok ale nevysvietene na zlto ale na bielo
Restarty som predtym nemal
Readllocated sector count failed
seek error rate failed
spin retry count je zobrazene zlte ok, na ostatnych je tiez ok ale nevysvietene na zlto ale na bielo
Restarty som predtym nemal
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak ten 500GB bude zrejme v cudu. Skus ho odpojit a potom sleduj, ze ci restarty budu pokracovat.