Dobry den,
chcel by som sa spytat, ze kupil som si novy externy hdd od WD(WD My passport essential 1TB 3.0).
Je plne kompatibilny s USB 2.0. Spustam ho pomocou USB 2.0.
Ked zapnem tak naskoci ako by mal ale neskor zrazu sa vypne, znova zapne, znova vypne a zostane vypnuty, ale stale "ide"(aspon ked sa dotknem hdd tak je citit vybracie[od otacok]).
Chcem sa spýtať, že s čím to môže byť Že sa samovolne vypina a zapina.
Za odpoveď ĎAKUJEM a prajem príjemný zvyšok dňa
//autoeditácia príspevku (08 Sep 2011, 13:42)a hdd mam zapojeny cez 1,5 m predlzovacku
samovolne vypinanie a zapinanie externeho hdd
-
lekoklatik
VIP
Re: samovolne vypinanie a zapinanie externeho hdd
keď si ho zapojil prvý krát, nechcel od teba aby si povolil inštaláciu nejakých súborov? Presnejšie v prípade WD by sa malo jednať o nejaký ich program + ovládače.
a OS máš jaký?
a OS máš jaký?
mam xp home edition, jeden ovladac ale ten som nainstaloval, a este som cital ze konkretne tento hdd nepotrebuje niaky extra soft
Štart - Ovládací panel - Možnosti napájania - Zmeniť nastavenia plánu - Zmeniť rozšírené nastavenia napájania - Pevný disk - Odpojenie pevného disku -> Nikdy
Ak by nepomohlo skus este:
Štart - Ovládací panel - Možnosti napájania - Zmeniť nastavenia plánu - Zmeniť rozšírené nastavenia napájania - Nastavenie USB -Nastavenie selektivneho vypnutia USB -> Zakázané
Ak by ani to nepomohlo skus pouzivat disk bez toho predlzovaka aj ten vie narobit tieto problemy
Ak by nepomohlo skus este:
Štart - Ovládací panel - Možnosti napájania - Zmeniť nastavenia plánu - Zmeniť rozšírené nastavenia napájania - Nastavenie USB -Nastavenie selektivneho vypnutia USB -> Zakázané
Ak by ani to nepomohlo skus pouzivat disk bez toho predlzovaka aj ten vie narobit tieto problemy