samovrazda

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa haha11 »

No napríklad tvoj najbližší priateľ alebo rodina teba vie bližie charakterizovať, niekedy by mohli tiež vedieť čo by si v danej situácii spravil. No a vnútornú stránku tu vie najlepšie určiť terapeut ten má na to páky( rôzne testy atd.). Keď si u neho ešte nebol vyskúšaj a uvidíš určite sa nemusíš báť.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Vigor napísal::roll:

Ako inak sa da vnutorna ludska stranka spoznat, nez tym, ako sa clovek prejavuje, vyjadruje? Dokazes mi to vysvetlit?!
skalpelom? :lol:

Inak suhlas s vigorom pisete tu riadne kraviny :)

Edit: Ano ale aj ta rodina aj naj priatel ta charakterizuje podla toho ako sa spravas. Dokonca aj ten psycholog. Takze si protirecis.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

haha11 napísal:No napríklad tvoj najbližší priateľ alebo rodina teba vie bližie charakterizovať, niekedy by mohli tiež vedieť čo by si v danej situácii spravil. No a vnútornú stránku tu vie najlepšie určiť terapeut ten má na to páky( rôzne testy atd.). Keď si u neho ešte nebol vyskúšaj a uvidíš určite sa nemusíš báť.
A rodina priatelia ma vies preco poznaju lepsie? Lebo ma poznaju dlhsie, cize zazili viacej situacii, v ktorych som sa istym sposobom spraval, cim som prejavil moje vnutorne hodnoty, sposob myslenia. Ak pojdem k terapeutovi, napisem nejake testy, tak v nich rovnako prejavim svoje vnutro, v tomto pripade mojimi odpovedami na jeho otazky. Uz konecne chapes? Cloveka spozname cez jeho spravanie a vyjadrovanie, nijako inak.

P.S. Niekedy mam pocit, ze tu na fore ludom treba vysvetlovat aj to, ze 2+2=4 :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Vigor napísal:A rodina priatelia ma vies preco poznaju lepsie? Lebo ma poznaju dlhsie, cize zazili viacej situacii, v ktorych som sa istym sposobom spraval, cim som prejavil moje vnutorne hodnoty, sposob myslenia. Ak pojdem k terapeutovi, napisem nejake testy, tak v nich rovnako prejavim svoje vnutro, v tomto pripade mojimi odpovedami na jeho otazky. Uz konecne chapes? Cloveka spozname cez jeho spravanie a vyjadrovanie, nijako inak.

P.S. Niekedy mam pocit, ze tu na fore ludom treba vysvetlovat aj to, ze 2+2=4 :roll:
myslím že sa ti to nebude chcieť písať znova tretíkrát tak využijem možnosť a budem ti aj ja opnovať :) Som tu takmer 4 roky a nevieš o mne nič. Nevieš kto som. Možno vieš aké mám hoby (z toho kde a ako píšem), ale to je tak všetko. Prečo si teda myslíš že je možné niekoho takto spoznať? Môžeš ma odhadnúť, ale to ešte neznamená že ma tak odhadujú aj iní -> je to iba tvoja a nie globálna pravda. To že tu píše vecí aby upútal pozornosť neznamená že sú pravdivé (niektoré sú dosť rozporuplné ak si čítal viacero tém od neho). Jediné čo je isté je to, že chce pritiahnuť na seba pozornosť. To je jedna vlastnosť ktorú o ňom vieme, ale na to aby sme niekoho poznali treba tých vlastností viac ;) A kým ho nepoznáš osobne, tak si tieto vlastnosti môže (a aj bude) modelovať ako chce. Aj tvojmu terapeutovi môžem zaškrtnúť vedlajšie políčko a som zrazu namiesto samaritána masový vrah.

a k téme: tiež si myslím že japonci nikdy neboli normálni :) K tej druhej téme čo sa tu okrajovo preberá a síce samovražda: každý hrá s kartami aké dostal, keď nevie pravidlá, nech radšej odstúpi. Ale nech sa po forach neháda že vzdať sa nie je úbohé, naopak, je to hrdinstvo

btw: v istých vedách kde sa ráta so synergickým efektom (ekonómia) a nevyjadrujú sa hodnoty diskrétne ako v matematike nemusí byť 2+2 rovné 4 ale aj 5 :P
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ach, ale uz vazne posledny krat. Na zaciatok len poviem, ze velmi dobre chapem audi, co si mi tu napisal. Ale...

Ja som nepisal o tom, ci to aky obraz tu o sebe vytvara, je odrazom skutocnosti. V prvom prispevku na tejto strane som reagoval na to, ze qwertyho tu posudzujeme na zaklade toho, ako sa tu prezentuje, pretoze na internetovom fore je to jediny zdroj nasich informacii o nom. Ci je niekto idiot v skutocnosti alebo nie, o tom nevravim. Ak sa vsak prezentuje na internetovom fore ako idiot, a toto forum je jedinym mojim zdrojom informacii o nom, tak zjavne nielen ja, ho za idiota budem povazovat.

V dalsich prispevkoch som uz hovoril o niecom inom, toto uz sa tyakolo nielen internetoveho fora a sice, ze ja nemam inu moznost ako spoznat cloveka, nez vdaka tomu ako sa prezentuje, ako prezentuje svoje nazory. Clovek nie je schopny sa na niekoho kto nic nerobi pozriet, a spoznat ho.
Ako si sam napisal, nepoznam Ta a to preto, lebo tu na fore aspon podla mna nedavas o sebe tolko informacii, aby som mohol o Tebe nieco viac vediet? A vidis, moja moznost spoznat Teba je obmedzena tym, ako sa prezentujes, pretoze ja nemam ziadnu inu moznost ako Ta spoznat. Ak napises "Mam rad pomarance." budem vediet, ze mas rad pomarance, pretoze si sa istym sposobom prejavil. Ak to nenapises, nemam moznost to o Tebe zistit. Ak by som Ta kazdy den v priebehu roka videl jest pomarance, da sa o Tebe predpokladat, ze mas rad pomarance. Ak nic z tohto nespravis, mam smolu.
Toto vsetko co som pisal bola reakcia na "Človek by sa mal posudzovať aj z vnútornej stránky", pretoze som chcel vediet, ako inak sa da vnutorna stranka cloveka posudzovat, nez mapovanim jeho prejavov, ci uz verbalnych alebo neverbalnych. Nuz, snad sme sa uz pochopili :)
audiotrack napísal:Nevieš kto som. Možno vieš aké mám hoby (z toho kde a ako píšem), ale to je tak všetko. Prečo si teda myslíš že je možné niekoho takto spoznať?
Tymto si presne potvrdil to o com som tu pisal. Kedze si sa neprejavil na fore (kedze moznost inak sledovat Tvoje prejavy nemozem, teda odpada moznost sledovat Tvoje neverbalne prejavy), tak ja Ta nemam ako inak spoznat. Neprejavis sa=nepoznam Ta. Nedokazem spoznat Tvoje vnutro, to aky si inak, nez cez Tvoje vonkajsie prejavy.

P.S. Ok, s tym 2+2 si ma kruto dostal :P .
Krueger98x
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Krueger98x »

milujem reči typu: Idem sa zabiť... ale až budeš mať nôž pod krkom, tak ťa to prejde... amatér... je ľahké sa zabiť a vysrať sa tak na problémy, ale skús žiť a dať veci do poriadku. garantujem ti, zabavíš sa oveľa viac a nič tým nedoondíš. Nechápem, načo sa má kto zabíjať... fakt nemáte čo robiť vo voľnom čase asi :D nepoviem, keby si mal rakovinu v poslednom štádiu a mal by si fakt kruté bolesti... ale zabiť sa len za to, že sa ti to teraz javí ako dobrý nápad... je to choré, nemorálne a navyše blbé voči ľuďom, ktorí ťa berú takého aký si. :x každý má chuť raz za čas urobiť čiaru a koniec. ale treba ísť ďalej. aj keď sa nechce, aj keď už lepšie možno nebude... :P
Napísať odpoveď