Samsung a tí ostatní...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Samsung a tí ostatní...

Príspevok od používateľa uplink »

Ja len tak na margo môjho dnešného telefonátu, ktorý ma veľmi pobavil a kde som sa raz a opäť sklamal v značke Samsung [aj napriek tomu ju neprestanem kupovať, klienti nerozumejú, alebo nemajú peniažky na normálne značky]:

ja: Dobrý deň volám sa XY počas sviatkov som zakúpil úplne nový LED panel Samsung z malo/veľkoobchodu alza.sk...bla bla bla bla bla...má dva vypálené pixle, ale preto nevolám, keď som ho postavil na nohu...
slečna z telefónu: tak spadol.
[chvíľka veľavravného ticha]
slečna z telefónu: doneste nám ho prosím Vás ku nám do servisu, vybavíme to...
ja: ok, ďakujem.

Za moju históriu som pokúpil niekoľko desiatok, odvážim sa napísať aj stoviek LCD/LED panelov značky Eizo a iiYama, nereklamoval som jeden jediný kus! Pokúpil som desiatky, stovky, [tisíce asi nie :)] Samsung a LG panelov a reklamujem ich pravidelne, či už kvôli samotnému panelu, alebo inej výrobnej vade. Z rozhovoru sa dá mnoho vyčítať. Záver nechám pre každého na zváženie, toľko k mojej tragikomickej skúsenosti...
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Samsung a tí ostatní...

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

To su normalne veci. To neplati len pre Samsung, ale všetky značky, ktore vyrabaju sortiment od ihly až po ropne tankery. Robia veľa veci, veľa veci aj kvalitne, ale nič špičkovo. Spominane Eizo či iiyama sa na vyrobu monitorov špecializuju, všetok vyvoj aj financie prudia do tohto segmentu, preto ta kvalita (i keď samozrejme aj tu sa pritrafi niečo nevydarene).
Jedna z mnohych podobnych skusenosti (zhodou okolnosti tiež Samsung): http://domazlicky.denik.cz/zpravy_regio ... -3a55.html.

Ľudia su ľahko ovplyvniteľne tvory, jednoducho podľahnu tlaku reklamy. Samsung, LG apod. je vidieť vždy a všade, je to tenke, ma to super dizajn, "revolučna" led technologia, no nekup to... človek ľahko naleti.

Každopadne medzi cenovo dostupnymi vyrobkami patri Samsung k špičke (aj kvalitou), ale pri tej megamasovej produkcii všetkeho možneho sa najvyššia latka kvality da udržať iba veľmi ťažko. A ta masovosť spôsobuje aj to, že pri milione kusov je 10% poruchovosť vidieť viac ako pri 10000 kusoch.
rain3R
Star
Star

Re: Samsung a tí ostatní...

Príspevok od používateľa rain3R »

Ryan ty máš strašne racionálne uvažovanie, podľa mňa by si objasnil aj tie najiracionálnejšie veci na svete :wink:

(nič z toho som nemyslel ironicky pravdaže)
(-ani to v tej zátvorke)
(-ale vázne)
Napísať odpoveď