Potrebujem poradiť pri kúpe nového mobilu, konkrétne sa neviem rozhodnúť medzi týmito dvoma mobilmi. Vedeli by ste mi poradiť, ktorý z nich je lepšia voľba? Ďakujem vopred!
Samsung Ativ S /vs/ Sony Xperia L
Samsung Ativ S /vs/ Sony Xperia L
Čaute všetci.
Potrebujem poradiť pri kúpe nového mobilu, konkrétne sa neviem rozhodnúť medzi týmito dvoma mobilmi. Vedeli by ste mi poradiť, ktorý z nich je lepšia voľba? Ďakujem vopred!
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Samsung Ativ S /vs/ Sony Xperia L
Koľko € máš limit? Ativ S je oveľa lepší mobil ale je veľmi ťažký a má otrasný systém. Odporúčam ti Nexus 4 alebo xperiu SP. S xperiou T tiež nespravíš chybu
Vyber si hlavne system. Osobne by som dal prednost WP 8 ktory mi sedi viac, ale plusy/minusy musis posudit sam. Za tu cenu by som siel ale mozno skor do Nokie L920/L820.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no ja mam nexus 4 a v poho kara zamrzi absencia SD slotu ale inak celom fasa stroj
Johnnny ja som lumiu mal a ako clovek zviknuty na andorid som ju predal za tyzde mne teda WP absolutne nesadol halvne ked mi zadelil ze sa nenachadzam v podporovanej krajine (SVK)
Johnnny ja som lumiu mal a ako clovek zviknuty na andorid som ju predal za tyzde mne teda WP absolutne nesadol halvne ked mi zadelil ze sa nenachadzam v podporovanej krajine (SVK)
Ja to beriem, preto som povedal, aby sa rozhodol. Android je sice velmi schopny system, taky vsevedko, ale ta spolahlivost. Po skusenosti s Nexusom 7 uz proste fakt nie 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Spoľahlivosť? Tiež mám nexus a ide dokonale plynule
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak mna osobne dalsia lumia caka lebo nechel som IFON ako sluzobny tak koli dakym certifikatom musime mat WP :S takze lumia behom mesiaca pribudne v mojom vacku.
A Nexus je predsa len rada podporovana priamo googelom cize chybaju tam super widgety a ine ficuri vyrobcov za cenu stability systemu
ale k tvojej otazke podla znacky som ja osobne za Xperiu jednu som mal a bola fajn zato co samsung to sa do... i ked je fakt ze samsungy som mal v rukach len lowcost a medium ziadnu S3 a podobne
A Nexus je predsa len rada podporovana priamo googelom cize chybaju tam super widgety a ine ficuri vyrobcov za cenu stability systemu
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Všetky samsungy sú rovnaké sračky, chcel som kúpiť note 3 ale z toho plastu som sa skoro pozvracalRunes napísal:tak mna osobne dalsia lumia caka lebo nechel som IFON ako sluzobny tak koli dakym certifikatom musime mat WP :S takze lumia behom mesiaca pribudne v mojom vacku.
A Nexus je predsa len rada podporovana priamo googelom cize chybaju tam super widgety a ine ficuri vyrobcov za cenu stability systemuale k tvojej otazke podla znacky som ja osobne za Xperiu jednu som mal a bola fajn zato co samsung to sa do... i ked je fakt ze samsungy som mal v rukach len lowcost a medium ziadnu S3 a podobne