Ja som nikdy predtým nechcel "veľký" mobil a ani značku samsung... ale naskytla sa mi možnosť, ktorá sa neodmieta a kúpil som Note 3 Neo, reku za tú cenu to skúsim a keď nie, posunem. Po necelých troch týždňoch používania sa mi zdá v mojej ruke "normálne veľký" a niekedy aj "celkom malý"

. to by som si predtým vážne nemyslel. čo sa týka dizajnu sa mi ale ľúbi. vychytávky s perečkom sú fajnota, rýchle "s poznámky" využívam často, je to pre mňa pohodlné. dosť ma ale irituje tačviz (zatiaľ tam mám 4.3 a zdá sa mi to nejaké zastaralé). nakoľko však mám nexus 7 II s čistým androidom (teda vidím rozdiely), najlepšie by som si vedel predstaviť Neo s takýmto systémom bez straty "s pen-ových" vychytáviek, avšak do rootu a podobných vecí sa mi nechce ísť. na druhej strane však už taký Note 3 by bol pre mňa veľký (hral som sa s ním...). a priznávam, že ako ochrancovi prírody sa mi imitácia kože na zadnom kryte neskutočne páči aj z hľadiska vzhľadu a materiálu a držania-nešmýkania sa v ruke.
Hrajkal som sa so všetkými Notami, dizajnovo sa mi však najviac páči Note 1, Note 2 je na moj vkus moc zaoblený.
Kolega má predobjednávku Note 4 u slovenského samsungu, bude jeden z prvých slováčiskov čo ho bude vlastniť, tak potom sa môžem vyjadriť k nemu. Osobne však od toho moc neočakávam, je to len povinná obmena generácie, podľa mňa.