SAMSUNG Galaxy S II
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: SAMSUNG Galaxy S II
Zdravim,
cim to moze byt, ze ked je telefon na vacsom chlade tak sa vytvaraju v hornej casti displeja horizontalne cierne ciary? Ked ho zohrejem, alebo zacnem na nom robit nieco narocnejsie tak zmiznu. Je to bezne?
Dik
cim to moze byt, ze ked je telefon na vacsom chlade tak sa vytvaraju v hornej casti displeja horizontalne cierne ciary? Ked ho zohrejem, alebo zacnem na nom robit nieco narocnejsie tak zmiznu. Je to bezne?
Dik
studeny kontakt? bezne to nie je, kedze displej ma svietit vsade
mozno skor chyba displaya ako kontakt...
viete mi povedat ti co maju nonbrandovy telefon aky android tam maju?
ja tam mam stale 4.0.4 a ani neviem ci je tam teraz nieco novsie alebo nie... ale iba nonbrandove info prosim
dik
viete mi povedat ti co maju nonbrandovy telefon aky android tam maju?
ja tam mam stale 4.0.4 a ani neviem ci je tam teraz nieco novsie alebo nie... ale iba nonbrandove info prosim
dik
-
uplink
VIP
Mohol by mať Samsung dosť rozumu a spraviť remake SGS IIky, vzhľadom na to že je to definitívne ich najlepší telefón. Nepíšem že najúspešnejší, alebo najviac predávaný, ale najlepší.
Kovové telo, 13 mipix senzor, Quad Core, alebo legendárny Okta, 2-4 GB ram a výzor aj uhlopriečku ako SGS II s HD rozliškom...
Či to je len zbožné prianie?
Kovové telo, 13 mipix senzor, Quad Core, alebo legendárny Okta, 2-4 GB ram a výzor aj uhlopriečku ako SGS II s HD rozliškom...
Či to je len zbožné prianie?
-
hrban
Addict
Neviem prečo ale mám pocit, že do kovu samsung nepôjde, kvôli strachu zo žaloby od inej značky, ktorá to isto zaviedla ako prvé, kovové telo telefónu a bola to revolúcia a niečo super nové 
-
uplink
VIP
hrban - tak nech dajú tekuté sklo, alebo čokoľvek, len už nie plast 
Zdravim,
vie niekto ako rootnut Samsung Galaxy S2 Plus (I9105P). Skusal som x navodov z netu a ani jeden mi nefunguje. Neviem tam nahrat CWM. Pri nahravani cez Odin mi stale pise to co mam v prilohe. Vdaka za pomoc
PS: Kies mam vypnuty, skusal som aj baterku nechat 5min mimo telefonu, ladenie USB mam zapnute...
vie niekto ako rootnut Samsung Galaxy S2 Plus (I9105P). Skusal som x navodov z netu a ani jeden mi nefunguje. Neviem tam nahrat CWM. Pri nahravani cez Odin mi stale pise to co mam v prilohe. Vdaka za pomoc
PS: Kies mam vypnuty, skusal som aj baterku nechat 5min mimo telefonu, ladenie USB mam zapnute...
nedal si prilohu.
Ak chces rootnut cez odin, musis mat mobil v download rezime. Mal si to tak? Mas drivere na mobil v pocitaci?
Ak chces rootnut cez odin, musis mat mobil v download rezime. Mal si to tak? Mas drivere na mobil v pocitaci?
Priloha. Mobil mam v download rezime.
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2013, 14:27)
Ide mi o to aby som ho root-ol.. Nezaujima ma akym sposobom
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2013, 14:27)
Ide mi o to aby som ho root-ol.. Nezaujima ma akym sposobom
-
qwerty-xyz
Polo-X --- ja mam origo slovensky nebrandovany..... Proste za plnu cenu kupeny. mam android 4.1.2
Konečne oficiálne update na s2jku , pomocou aktualizácie ,ktorý mobil konečne ponúkol. 
no vcera mi to hodilo tu aktualizaciu... 4.1.2
neviem aky dojem maju z toho iny ale takto to dokur.it...
graficke rozhranie hodnotit nebudem, na to si clovek tak ci tak zvykne, no ze stare bolo lepsie o tom u mna niet pochyb ale budis...
co ma vsak najviac zaraza je imbecilita ludi pri vyvoji... vacsinou maju byt nove veci lepsie bohuzial toto neplati ani pri androide... kazdy dobre vie ze najvacsou slabinou smartphonov je vydrz baterky a oni na to zjavne seru
doteraz mi baterka pri beznom pouzivani vydrzala aspon 24 hodin no po nahodeni aktualizacie, nabyti baterky na 100% som bol prekvapeny ked mi po ani nie 16tich hodinach vyhodi 15% ked mi hlasi pripojit nabijacku, a to som telefon pouzil asi na 30 minut za ten cas a to nebol ziadny telefon, ziadna sms ani fotka, len fcbk a messenger a to som od zaciatku dal telefon na setrenie energie na najvyssi stupen...
no proste katastrofa, na ktoreho imbecila robia tie telefony take tenke ked je potom povinostou chodit vsade s nabyjackou

neviem aky dojem maju z toho iny ale takto to dokur.it...
graficke rozhranie hodnotit nebudem, na to si clovek tak ci tak zvykne, no ze stare bolo lepsie o tom u mna niet pochyb ale budis...
co ma vsak najviac zaraza je imbecilita ludi pri vyvoji... vacsinou maju byt nove veci lepsie bohuzial toto neplati ani pri androide... kazdy dobre vie ze najvacsou slabinou smartphonov je vydrz baterky a oni na to zjavne seru
doteraz mi baterka pri beznom pouzivani vydrzala aspon 24 hodin no po nahodeni aktualizacie, nabyti baterky na 100% som bol prekvapeny ked mi po ani nie 16tich hodinach vyhodi 15% ked mi hlasi pripojit nabijacku, a to som telefon pouzil asi na 30 minut za ten cas a to nebol ziadny telefon, ziadna sms ani fotka, len fcbk a messenger a to som od zaciatku dal telefon na setrenie energie na najvyssi stupen...
no proste katastrofa, na ktoreho imbecila robia tie telefony take tenke ked je potom povinostou chodit vsade s nabyjackou
-
krankenwagen
Professional
Uplne suhlasim, vcera mi po update vydrzal od osmej rana (100%) do jednej poobede (10%) a to som medzi tym maturoval.
tesil som sa na smart stay, no ani ten poriadne nefunguje, google now iba po anglicky. Na toto som cakal od novembra? 
ROM sa ustaluje 2 týždne. Po 2 týždňov by sa výdrž mala zvýšiť a mali by ste urobiť tiež full wipe.
Zdravím chalani
Tiež som dal tu novu 4.1.2 . Na internet som doteraz používal OPERU, videá išli na niektorých stránkach ok, ale teraz mi nejdú.V okne vypíše " Doplnok sa nedá otvoriť". Pravdepodobne nepodporuje Flash. Nevie niekto ,či sa to dá nejako rozchodiť?
A ešte jedna otázočka - dajú sa na zamknutej obrazovke nejako zrušiť tie tri ikony ? /chat,google a fotak/
No a tá baterka proste katastrofa .dufam že sa nejako ustali lebo dám naspäť 4.0.4. Díky
Tiež som dal tu novu 4.1.2 . Na internet som doteraz používal OPERU, videá išli na niektorých stránkach ok, ale teraz mi nejdú.V okne vypíše " Doplnok sa nedá otvoriť". Pravdepodobne nepodporuje Flash. Nevie niekto ,či sa to dá nejako rozchodiť?
A ešte jedna otázočka - dajú sa na zamknutej obrazovke nejako zrušiť tie tri ikony ? /chat,google a fotak/
No a tá baterka proste katastrofa .dufam že sa nejako ustali lebo dám naspäť 4.0.4. Díky
Viete mi s tym pomoct?IMI napísal:Zdravim,
-
mihalswk
Medium Professional
ahojte mam s2 ..mam niektore kontakty ulozene na pamatovej karte chcel by som si ich zalohovat do PC len ich tam neviem najst
neviete pod akym priecinkom by som to tam nasiel? skusal som to pozerat aj cez PC aj v mobile a nic
neviete pod akym priecinkom by som to tam nasiel? skusal som to pozerat aj cez PC aj v mobile a nic
ved to zalohuj cez kies, jake priecinky hladas?
btw ten novy upgrade na 4.1.2 tak to zas bola vyhra
okrem slabej vydrze baterky, ktora uz aj tak nebola bohvie co je to este horsie, nehovoriac o neustalom zamrzani, cely android je pomalsi, no proste jeden velky shi.t...
co to netestuju nez to vypustia? toto vediet necham tam 4.0.4 s tym som bol asi najspokojnejsi...
btw ten novy upgrade na 4.1.2 tak to zas bola vyhra
okrem slabej vydrze baterky, ktora uz aj tak nebola bohvie co je to este horsie, nehovoriac o neustalom zamrzani, cely android je pomalsi, no proste jeden velky shi.t...
co to netestuju nez to vypustia? toto vediet necham tam 4.0.4 s tym som bol asi najspokojnejsi...
Ja som si tam hodil 4.1.2 este niekedy v aprili (marci?) cez Odin a nemozem sa stazovat. Zivotnost baterky sa nejako vyrazne (rano 8:00 100% teraz 0:04 36%, pocuval som asi 3 hodky hudbu, maĺsom zapnute mobilne data a gps, vacsinu dna wifi) nezmenila, telefon mi, pokial pamatam, nezamezol ani raz. Interface sa mi tiez viac paci teda na 4.0.4 sa nemam dovod vracat. Fon teraz slape ako hodinky, uvidime do kedy:)
-
qwerty-xyz
len ticho zavidim, ..... ja v podstate od novej aktualizacie sa bez power banku na vacsiu cestu nemozem pohnut, ... ked idem VON tak len so 100% baterkou a to ked pridem po par hodinach tak je to znova v nabijacke a nic sa s nim nerobi, .... takto kebyze sa zberam kdesi realne prec, tak proste zalozny zdroj.