samsung galaxy s2 spustene app

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
deltoro
Novice
Novice

samsung galaxy s2 spustene app

Príspevok od používateľa deltoro »

ahojte
chcel by som sa opytat ci niekdo nevie preco mi na mobile stale bezia zavrete aplikacie?mam nainstalovany aj advanced task killer a ked v nom dam zavriet vsetky aplikacie, vypnem ho a znovu zapnem tak tam mam zas asi 5 beziacich aplikacii.vsetky aplikacie mam odskrtnute aby boli ukoncene.v podstate mi staci vediet co je to normalne.
dalej by som sa chcel opytat ako zistim verziu firwareu a ci jeho preinstalvanim na novsiu verziu nekonci zaruka.
vdaka
Zappir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: samsung galaxy s2 spustene app

Príspevok od používateľa Zappir »

Tie aplikacie si pusta system, je to normalne. Verziu fw atd zistis v Settings >> About Phone >>, ak to preinstalujes oficialnou cestou tak urco o zaruku neprides, ak neoficialnou tak to budes muset byt schopny vratit do povodneho stavu pred reklamaciou inac o zaruku prist mozes
deltoro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa deltoro »

OK dik za odpoved a mam jeden dotaz...ako to aktualizovat na cierno viem ale ako na to mam ist legalne a plati sa za to??
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Predtým, ako začneš vo veľkom používať advanced task killer, odporúčam prečítať si niečo o memory managemente v OS Android http://androidspin.com/2010/05/25/why-y ... h-android/
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som si to odskusal a ked som pouzival task killera tak mi baterka vydrzala o 4-5h viac
Napísať odpoveď