Samsung Jet s8000 problem s SMSkami

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
JARKUS
Light Expert
Light Expert

Samsung Jet s8000 problem s SMSkami

Príspevok od používateľa JARKUS »

Zdravim, vyskytol sa u mna takyto problem. Moj telefon SAMSUNG JET s8000 ma na telefone kapacitu 500 sms a na sim kartu sa mi ulozi max 10. Prvych 10 SMS sa mi ulozi na SIM kartu a zvysok sa uklada na telefon = takto by to malo fungovat ( aj kedysi fungovalo ). Dnes je tomu tak, ze prvych 10 sa mi ulozi na SIM kartu a potom par na mobil a uz mi SIM karta pise,ze je plna pamat SIM karty a treba odstranit spravy... Vzdy len tych 10 SMS. Kde alebo v com moze byt problem? Prosim o radu.
Vopred dakujem

EDIT: skusal som komplet resetovat telefon na povodne nastavenia a kamarat mi posielal smsky...kazda druha mi neprisla... 1. prisla 2. sim karta plna 3. prisla 4. sim karta plna atd...
trebuk
Amateur
Amateur

Re: Samsung Jet s8000 problem s SMSkami

Príspevok od používateľa trebuk »

pozeral si sa na nastavenia telefonu ci mas nastavene aby ukladalo sms do pamete mobilu... Skus vymazat aj odoslane sms....
JARKUS
Light Expert
Light Expert

Dal som komplet reset telefonu,vymazal spravy,borazky,hudbu,komplet vsetko. Tyzden dozadu mi toto telefon nerobil. V nastaveniach som nic nenasiel take,ze urcit aby sa to ukladalo rovno na telefon. Neviem ci mam pokazenu sim kartu,telefon,sw alebo je to operatorom.
trebuk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa trebuk »

Nastavenia by maly byt precinku sms kde mas prijate spravy odoslane spravy a tam nekde by sa malo dat zvolit nastavenia.Skus vybrat pamatovku a este raz ju zasunut.Tebe telefon uklada sms iba na sim kartu kde viac ako 10 sms neulozis.Skus ist do predajne tvojho operatora...
JARKUS
Light Expert
Light Expert

ale oni zas odporucili servis... teraz mi to telefon zas 2-3 dni nerobil a zas to robi..
Napísať odpoveď