Samsung Jet (Samsung S8000)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Po mojej jeden a pol dňovej skúsenosti s HTC HD2 môžem vrelo odporučiť HTC akýkoľvek s WinMo :) a Touch Flo.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

uplink napísal:iPhone má slabý zvuk na vyzváňanie, má smsky len v threade, mne osobne sa to nepáči. Jeho display bol prekonaný HD2kou. Je to už 3 roky starý telefón, 3GS verzia je smiešne vylepšená. Nedali mu ani 5 mipix foťák, ani kvalitný autofocus, ani xenónový blesk, teda žiadny, atď. atď. atď. To že sa s ním dobre hrá je jedna vec, ale ako telefón na bežné použitie je naozaj trošku drahý a zbytočný. Neviem prečo mu silou mocou nanucuješ iPhone, keď je to naozaj divný telefón. Jeho kontakty je ťažké presúvať medzi inými telefónmi a jeho komunikácia je viacmenej uzavretá len s appláckymi aplikáciami. Zatiaľ čo WinMo, Symbian a iné uzavreté systémy dokážu navzájom pekne spolupracovať cez outlook, iPhone to proste nevie. Tak isto má už trošku zasataralý display so slabým rozlíšením, nemyslíš? :) Už len Nokia 5800 má krajší display, lepší zvuk, lepšie sa na nej píšu smsky a o aplikáchiach na Symbian OS snáď ani písať nemusím. Proste silou mocou sa snažiť presadiť iPhone je podľa mna naozaj nie celkom na mieste. Až bude stáť iPhone 200 eur, tak bude celkom schopný ako konkurencia, ináč nemá šancu. Je to naozaj len hračka pre majetnejších. Myslím že chalanisko by bol nadšený z HTC Hera, alebo z 5800vky oveľa viac, ako z iPhonu. Btw. som bývalý majiteľ iPhonu.

Toto všetko je samozrejme len môj subkejtívny názor ako bývalého používateľa iPhonu.
uplink, iphone ide bez najmensieho problemu synchronizovat cez Outlook, skadial si prosim ta nabral, ze nejde? Co sa tyka presuvania kontaktov, nie je nic jednoduchsie, ako ich naimportovat cez SIM do iPhone a stadial na Google Sync, kde ich mas vzdy a bez problemov si ich mozes na dialku synchronizovat aj s inymi telefonmi uplne bez najmensieho problemu.

A ak sa posnazi, iPhone zozenie aj za 200 Euro so zarukou :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Naimportovať cez sim do iPhonu, wow, paráda, to vedela aj stará nokia 3310. Ďakujem neprosím prenášať 3000 kontaktov po 200 cez sim do telefónu. A ukáž mi kde zoženie iPhone 3G 8GB, alebo 3GS 16 GB so zárukou, nový do 200 eur?
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

:!:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To je nový iPhone že?...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

vlastnim nokiu 5530xm ,je to v pohode telefon ,priatelka ma prave spominany jet ,dostal som ulohu zohnat dotykovy mobil do cca 350eur + karta ,kedze priatelka je zena mam taky dojem ze som musel ostat len pri samsungoch kedze ostatne znacky davaju do svojich dotykoviek za take ceny os v com by som videl u nej problem v pouzivani do buducna ,nepochopene restarty a tak :) ,ona sama je spokojna ,dotykova plocha reaguje podlaa mna dobre ,no aj tak si myslim ze na tej mojej 5530 aj tak troska lepsie ,telefon je sam o sebe velmi stylovy ,ak hladis na dizajn ber jet ,ak na funkcie tak os , k tomu iphonu ,aj ja som ex-iphone user ,na internet super, ovladanie super , velkost displeja super ,rychlost systemu nadhera , vsetky jeho klady mi ale vzdy dokazal pokazit ten nestastny itunes a styl akym treba iphone stale synchronizovat ako magor :roll: ,skratka mal som s tym telefonom velmi vela nervov ,potom som ho predal a uz ho viac do ruky ne vzal ,i ked som vzal cudzi ale uz ma to nikdy nejako extra neohurilo ako ked som to prvy krat chytil do ruky ,inak suhlasim s uplinkom ze nokiacke displeje su ovela dalej ako ten v iphone ,nereagujem teraz na pouzitu technologiu dotyku :wink:

//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 15:11 )
adr0z napísal:uplink : spolužiak zohnal iP 3G 8GB + 7mesiacov záruka (bola predlžená) za 210 € .. ak neveríš , never ..
niekory useri by si podla mna maly platit hodiny vzdelavania aspon na uroven vseobecnej inteligencie :lol:
Napísať odpoveď