Samsung LE-37C530 - skusenosti

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
El diablo
Light Expert
Light Expert

Samsung LE-37C530 - skusenosti

Príspevok od používateľa El diablo »

Zdravim, rozmyslam nad kupou LCD TV Samsung LE-37C530. Nasiel som si na internete najlepsiu ponuku za naj cenu, ale kedze predajca mal na stranke cudny popis zariadenia tak som sa opytal mailom priamo predajcu nech mi upresni niektore parametre. konkretne som mal zaujem o upresnenie ci ma TV zabudovany DVB-C tuner a ci USB prehrava aj video. Predajca mi odpisal ze TV ma zabudovany DVB-C ale videa cez USB neprehrava, ale kedze ma to dost zaujimalo tak som badal aj na strankach vyrobcu a ten uvadza ze tento TV cez USB videa prehrava... preto som pozeral som tento TV aj u inych predajcov a ti pisu v popise k zariadeniu to co som nasiel na stranke vyrobcu, ze TV videa cez USB prehrava...
Teraz som z toho brutalne zmeteny. Nemate nahodou niekto skusenosti s tymto TV alebo s predajcom www.bestcena.sk??
Vopred dik za kazdy prispevok... :)

predajca:
http://www.bestcena.sk/samsung-le37c530 ... -2396.html
http://www.pixmania.sk/sk/sk/5293543/ar ... 7c530.html
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Re: Samsung LE-37C530 - skusenosti

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Tohtoročné modely (čiže - C) od 4-kovej série prehrávajú všetky videa.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ma DVB-C (to už okrem par malo modelov maju všetky tv) a aj prehrava videa.
El diablo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa El diablo »

ooo... som milo prekvapeny.. dost rychlo ste zareagovali..
no tak mne ide hlavne o to DVB-C a to USB s moznostou prehravania videi. bez toho by som asi TV uz nekupoval..
skor ma trapilo a mal som strach, ci to nie je nejaky starsi model, ktory este dopredavaju.. moje zmyslanie je aj kvoli tomu take lebo rozdiel ceny v bestcena a pixmanii (cca 70€) je dost na to ze sa jedna o jeden a ten isty TV..
ale to je asi blbost... :D
oki pani dakujem vam za reakcie..

PS:ak by mal niekto inu skusenost s tymto TV rad si precitam... rovnako budem povdacny aj za hodnotenie kvality tohto prijimaca...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

El diablo napísal: no tak mne ide hlavne o to DVB-C a to USB s moznostou prehravania videi. bez toho by som asi TV uz nekupoval..
To prehravanie je sice pekna funkcia, ale nie je dokonala. U tv je to len doplnkova funkcia, takže nie je plnohodnotna. Skôr či neskôr naraziš na nejaky problem. Externy multimedialny prehravač to ani z ďaleka nenahradi.
Pokiaľ ide o kvalitu obrazu, zazraky nečakaj. Pokiaľ ide o LCD, v tejto kategorii su aj obrazovo lepšie kusky. V tejto cene však nemožno obraz u žiadneho LCD nazvať kvalitnym, podstatne lepšia voľba je plazma.
Napísať odpoveď