Samsung SGH-D600E ..ake mate s nim skusenosti???
Samsung SGH-D600E ..ake mate s nim skusenosti???
Popiste sem prosim Vas, hlavne zapory.. o plusoch viem
mam zaujem pre vyber tochto mobilu, lebo v orange nic ine nemaju. dakujem
-
mikkimikki
Medium Professional
takto: pomerne velky displey ale ma dost velke rozlisenie 240x320 cize ak si budes chciet od niekoho nieco poslat tak to budes mat na displeyi dost male pretoze vela MOBOv s taky rozliskom nieje, potom nema IrDa - co je podla mna velke minus, a este k tomu rozliseniu, ked si budes chciet do mobilu dat poslat od niekoho ineho video napr z N6101 tak bude uplne malicke, potom: blba pametova karta typu transflash, radsej by som si zobral mob s rozsirenejsou kartou ako MMC, SD, Memory Stick a tak... Fotoaparat nema AUTOFOCUS. Ja by som si na tvojom mieste zobral W800 - displey ma prijatelnejsie rozlisenie 176x220, pam.karta MemoryStick (v zaklade 512MB), fotoaparat ma AUTOFOCUS, a W800 este podporuje MM3D Hry ak ti ide aj o to, a niektore MM3Dcka vypadaju ako hry na PlayStation 1. Ak mas dalsie otazky len sa pitaj
-
mikkimikki
Medium Professional
keby som mohol uz davno som u T-mobile, nevaham ani sekundu. lenze tu je iny problem a to, ze cela rodina a znamy maju orange cize by som platil nad pausal volanim na ich cisla, cize sa mi to neoplati..inak by som hned bral aj D750, ja som predal svoju K700 aby som si zobral K750 z orangu a uz ju nemali
... spat k teme: ja som pocul aj to ze ked pocuvas Mp3 neda sa zablokovat klavesnica a vo vrecku sa ti to moze vypnut. dalej ze bluetooth obcas blbne a neroroznava mobily len u niektorych typoch a co som cakal pokrok od stereo repro. sa mi to zda menej hlasite na max. ako na K700 co som mal, mozno to bol len dojem...ty mas ten mobil ? je to masinka, ale este som nemal nikdy shider (ci ako sa to pise) a Vcko.
boze ludia co mate s tym platenim nad pausal volanim na cisla ineho operatora ?
sak si aktivujes napr pausal 55 mas tam 55 minut na mesiac do vsetkych sieti... tak nechapem vazne nechapem co riesite ... jasne ze su aj pausaly pre ktore sa za volanie do inych sieti plati nad pausal ale to su velmi lacne a ked uz chces brat d600 tak pochybujem ze mas hlboko do kapsy
sak si aktivujes napr pausal 55 mas tam 55 minut na mesiac do vsetkych sieti... tak nechapem vazne nechapem co riesite ... jasne ze su aj pausaly pre ktore sa za volanie do inych sieti plati nad pausal ale to su velmi lacne a ked uz chces brat d600 tak pochybujem ze mas hlboko do kapsy
-
mikkimikki
Medium Professional
stym pausalom mas pravdu, inac aj u mna maju vsetci orange len ja mam t-mobile, ten bluetooth fakt nejako blbo hlada tie ine MT, ten MP3 prehravac je tiez taky ako si napisal, ale zato ti ked nejaku hudbu pocuvas tak ti tam behaju take veci (grafika) ako napriklad v Windows Media Playeri ale to zablogovanie nejde, a inac ta K750 sa neda objednat ? lebo keby sa dala a velmi by si chcel ale podla mna je to nepotrebne tak by si si ju premenil na tu w800. Pouvazuj o tom T-Mobile
no v orange uz nebude K750 lebo T-mobile miesa polievocku..podpisali s SE daku zmluvu na mobily a tak SE prestal potvrdovat objednavky orangu. no a o W800 mi ani nejde..kludne tu D750 lenze v tom je taky mensi problem
na pausal co som si chcel zobrat v orange mobil je sestrin. lebo moj konci az dakedy v maji. a ona pokracuje v pausali a zase mat dva to by ma rodicia poslali do prdele 
-
mikkimikki
Medium Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
Re: D750i
o aky mobil sa jedna, K750 ?Bubi20 napísal:ja v nom mam 512MB kartu, sluchadla z W800 a totalna pohoda.foti fakt dobre, aj yvuk je kvalitny. Prenos cey bt je tiez pohodovy..
mikkimikki396- chcel by som sa este spytat na tvoj uzivatelsky nazor..co sa tyka tlacidiel a pohodlie v ruke
lebo co som ho mal ja, tak sa mi zdali tie hlavne tlacitka dost tvrde (nemam rad ked to dost puka) a este neviem ci som mal len taky pocit alebo je to normalne, ze ked som ho drzal v ruke akoby sa z casti sam vysuval..asi ta pruzinka alebo ten mechanizmus na ktorom sa pohybuje ta vysuvacka neni az taka pevna.. tvoj nazor??
-
mikkimikki
Medium Professional
D600 - Vysuvanie: podla mna je na to strasne nachylni, staci donho len trosku tuknut a vysunie sa, v ruke sa drzi docela OK, ale ja osobne mam s toho taky blby pocit ked sa to musi vysuva, a tlacidla su na SAMSUNGoch su fakt tvrde ale stlacaju sa pomerne dobre,
ale FAKT - samsung si nekupuj, za taku cenu mozes ziskat aj odost lepsi mobil, POUVAZUJ o N70
D/K750 - TRam su tlacitka dost tvrde tiez, ale aj tak sa stlacaju dobre, nevadi ani ze su mensie ako u d600, ale na D750i trochu vrzgaju - ale ked sa rozklikas uz je to v poho
+ja osobne co som sa pital velkej skupiny ludi nikto az na dakych dvoch troch by ho nekupily (D600) - a tem moj kamos napriklad nema ani jednu hru co si nainstaloval na FULLSCREEN pretoze na 240x320 zohnat hru je docela umenie a este k tomu na SAMSUNG, na SE ziadny problem, a na N70 - uz duplovane ziadny problem + SYMBIAN u N70 je velke +
ale FAKT - samsung si nekupuj, za taku cenu mozes ziskat aj odost lepsi mobil, POUVAZUJ o N70
D/K750 - TRam su tlacitka dost tvrde tiez, ale aj tak sa stlacaju dobre, nevadi ani ze su mensie ako u d600, ale na D750i trochu vrzgaju - ale ked sa rozklikas uz je to v poho
+ja osobne co som sa pital velkej skupiny ludi nikto az na dakych dvoch troch by ho nekupily (D600) - a tem moj kamos napriklad nema ani jednu hru co si nainstaloval na FULLSCREEN pretoze na 240x320 zohnat hru je docela umenie a este k tomu na SAMSUNG, na SE ziadny problem, a na N70 - uz duplovane ziadny problem + SYMBIAN u N70 je velke +
dikes sa podrobny opis.. ale mne sa praveze ten displej paci.. a o K750 mozem len snivat lebo z T-mobile si nikdy nevezmem mobil, lebo cela rodina sme u orange.. a N70 ma otec a uz ho vidim akoby mal reci, ze mam to iste
najblizsie ma prist vraj SE K600 do orangu ale to vyzera akoby zaspalo dobu ten mob. a este ake ceny vraj okolo 6500 na pausal..
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja byt tebou kaslem na to co ma otec za telefon a zoberiem si tu N70 jediny schopny telefon z ponuky od Orangeu, tak neviem nad cim rozmyslas ???
Sak K600i ma stat asi 4990 na pausal ale som videl niekde, kde stal iba 490, tak neviem co je na tom pravda, za kazdu cenu radsej Nokiu a preto, lebo ma aj Symbian, a este k tomu hry na symbiane a aj ine aplikacie sa daju zohnat takisto ako na javu a k tomu symbian je lepsia technologia
A este N70 ma aj slot na pamätove karty a SE ma len 33MB pamät(niekde som videl aj 37MB) A to ma nokia v zaklade myslim, bez karty.... tak ja byt tebou porozmyslam a bral by som urcite tu nokiu, alebo kup si rovno nieco ako je PDA(no myslim vreckovy PC a mobil v 1) a na vacsine mas aj Wi-fi takisto aj Bluetooth slot na karty a procak teda, ale baterka neviem ako dlho vydrziiiii.............. zlata stredna cesta ja vyberam N70
A o samsungu ani nerozmyslaj, nema to boh vie co za tu cenu vybavenia a funkcie.... teda ani sa mi moc nepaci
Sak K600i ma stat asi 4990 na pausal ale som videl niekde, kde stal iba 490, tak neviem co je na tom pravda, za kazdu cenu radsej Nokiu a preto, lebo ma aj Symbian, a este k tomu hry na symbiane a aj ine aplikacie sa daju zohnat takisto ako na javu a k tomu symbian je lepsia technologia
A este N70 ma aj slot na pamätove karty a SE ma len 33MB pamät(niekde som videl aj 37MB) A to ma nokia v zaklade myslim, bez karty.... tak ja byt tebou porozmyslam a bral by som urcite tu nokiu, alebo kup si rovno nieco ako je PDA(no myslim vreckovy PC a mobil v 1) a na vacsine mas aj Wi-fi takisto aj Bluetooth slot na karty a procak teda, ale baterka neviem ako dlho vydrziiiii.............. zlata stredna cesta ja vyberam N70
A o samsungu ani nerozmyslaj, nema to boh vie co za tu cenu vybavenia a funkcie.... teda ani sa mi moc nepaci
-
mikkimikki
Medium Professional
a inac to tvoj otec aj tu N70 vyuziva alebo ju ma len tak na telefonovanie / na paraduDale88 napísal:dikes sa podrobny opis.. ale mne sa praveze ten displej paci.. a o K750 mozem len snivat lebo z T-mobile si nikdy nevezmem mobil, lebo cela rodina sme u orange.. a N70 ma otec a uz ho vidim akoby mal reci, ze mam to istenajblizsie ma prist vraj SE K600 do orangu ale to vyzera akoby zaspalo dobu ten mob. a este ake ceny vraj okolo 6500 na pausal..