Sata help

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lukas112
Novice
Novice

Sata help

Príspevok od používateľa lukas112 »

Ahoje v PC nie som žiaden expert takže by som poprosil radu skúsim popísať moj problém :

Mal som HDD (sata z winom všetko v poriadku potom som si dal HDD myslim že sa to vola ATA na tu hrubu koncovku .. na sata port som napojil mechaniku napalovačku na pripojenie Sata nefungovala definujem nefunguje: vložil som ju zapojil ju.. win ju našiel nainstaloval všetko Ok aj v tento počítač sa zobrazovala ale ako som na nu dal pravé tlačítko chcel som dať vlasnosti tak zrazu sekol PC a asi cca po 3min sa zobrazilo menu ktoré som otváral pravým tlačítkom ...to isté aj keď som vložil CD alebo DVD jednoducho neotvorilo autorun ani nič tak som šiel do Tento počítač aby som otvoril CD a keď som na mechaniku klickol tak zasa lag..... :smt081 ..Myslel som si že je pokazená mechanika a nedokaže prečítať CD tak som skúšal rozne CD a nič tak som myslel že je K.O tak som kúpil novú mechaniku a tá robí to iste..... Win ju nenájde nainstaluje a napíše pripravené na použitie ale zasa zasekne keď dám CD tak som šiel na to inak...... Kúpil som nové káble napojil nanovo a zasa rovnaký problém..... :? skúšal som inštalovať aj ovládače či už na základnú alebo na mehaniku a žiaden rozdiel ....Musím dodať že dávnejšie som mal na sata napojený HDD z winom a všetko Ok a teraz som nedávno skúšal napojiť zasa ten HDD a nenabehol win pri loadingu winu zrazu čierna obrazovka a nič pritom keď zapojím ten HDD do druhého Pc tak ide bez problémov ..... Nejaké nápady ????? :smt006
Napísať odpoveď