SAW 3
-
cestovatel
Expert
najprv si si mal pozriet 1 potom 2 a az tak 3 lebo vsetko na seba nadvazujeprioritas napísal:no, ja horory nejako nepozeram, ale niekto mi hovoril, že je to dobre, tak som to pozrel a nejako ma to nenadchlo tiež som videl 2 a osobne si myslím, že to nerobia na kvalitu filmu, ale kvantitu
a kto by v 4 hral ?! vzdy sa niekto najde a hlaven ked z toho maju zisk !
-
lekoklatik
VIP
-
cestovatel
Expert
-
majaa
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
mne sa pacila 3 asi najviac.malo to dobry dej.. ale inak vsetky 3 diely su podla mna dobre spracovane a vsetko to do seba zapada...a 4 bude, ma byt niekedy v oktobri...a podla mna tam nebude ani jingsaw ani amanda lebo ti su uz mrtvi ale podla mna to bude mat taky dej, ze na konci trojky ked jingsaw umieral tak pustil poslednu pasku kde bolo ze je uvaznena ta dcera. tak myslim ze ten chlapik bude celu 4 hladat svoju dceru a budu tam nahravky, ktore este jingsaw pripravil ked zil...aspon to si ja myslim....
Mal som slabsie ocakavania, kedze zakonite, nemoze byt treti diel taky dobry ako prvy, lebo tam musi byt nieco zo starych a predsa len to musi byt niecim nove.
No pre mna bola dvojka v poriadku, ale uz aj dost. Asi je to celkova nechut z robenia trilogii, preto sa mi ten film az tak nepacil. Nehovorim, ze bol zly, bol vcelku zaujimavy, len robenie troch dielov zo vsetkeho mi leze krkom.
No pre mna bola dvojka v poriadku, ale uz aj dost. Asi je to celkova nechut z robenia trilogii, preto sa mi ten film az tak nepacil. Nehovorim, ze bol zly, bol vcelku zaujimavy, len robenie troch dielov zo vsetkeho mi leze krkom.
dnes pozriem. maju vyjst title na tuto verziu dnes vecer. len co je to ten vecer...
strasne sa tesim na tento film ked ho uvidim. 1 a 2 patri k best co som videl. dokonca som o tom filme ani nic nepozeral ani tuto temu celu. nechcem vediet ze "zahradnik je vrah"o. platilo sa mi cakat na dvd kvalitu? dufam ze si na tuto otazku odpoviem kladne a hned po prezreni filmu. tesim sa jak male decko.
strasne sa tesim na tento film ked ho uvidim. 1 a 2 patri k best co som videl. dokonca som o tom filme ani nic nepozeral ani tuto temu celu. nechcem vediet ze "zahradnik je vrah"o. platilo sa mi cakat na dvd kvalitu? dufam ze si na tuto otazku odpoviem kladne a hned po prezreni filmu. tesim sa jak male decko.
http://www.titulky.com/?Detail=0000056197&WholeCount=1ZHNiLa_KaCHNa napísal:dnes pozriem. maju vyjst title na tuto verziu dnes vecer. len co je to ten vecer...
Sajmon: ja ich uz davno mam 
davno jak davno ale vcera
no vcera som to videl ale co sa tyka krvavych scen tak jasne vitazi nad 1 a 2 ale uz to nebolo take dobre. chybal mi tam viac zamotany dej ako bol v 1 a 2. cakal som viac. sice som si musel dat asi pol minuty pauzu vo filme ked zacala s vrtackou a tou lebkou ale v porovnani s 1 a2 je to o trosku ina nizsia trieda, aspon u mna
davno jak davno ale vcera
no vcera som to videl ale co sa tyka krvavych scen tak jasne vitazi nad 1 a 2 ale uz to nebolo take dobre. chybal mi tam viac zamotany dej ako bol v 1 a 2. cakal som viac. sice som si musel dat asi pol minuty pauzu vo filme ked zacala s vrtackou a tou lebkou ale v porovnani s 1 a2 je to o trosku ina nizsia trieda, aspon u mna
-
miro.fisman
Medium Expert
mno...podla mna nic pre lahke zaludky......taketo filmy nepodporujem......najlepsi je ROCKY a potom asi A NIGHT AT THE MUSEUM , ale aj nieco ako THE POLAR EXPRESS alebo HAPPY FEET alebo este aj NAPOLEON DYNAMITE je super,ale SAW az tak nepodporijem...vydel som asi 20 minut a podom som to vypol...tie roztrhnutia a kyselina......to neni nic pre mna