mam taky pocit ze ty si nepochopil su-doNuSuey napísal:...
SAW 4
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
pretoze v inych statoch bola premiera skorKey5ers0ze napísal:hmm, a v akom state, ze si to videl ty?ja osobne som na to bol v kine asi pred mesiacom a pol, len rozmyslam ako to mohla vacsina ludi uz vidiet ked premiera je 17.1.na Slovensku..
//
hah...Key5ers0ze napísal:no ved sa pytam v akom state to videla vacsina uzivatelov tohto fora?
internet a piratstvo neexistuje ?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Neviem co je cielom lionsgate. Pravdepodobne sokovat ludi brutalnymi scenami, v ktorych su lidia tyrany. Kazda cast prinasa viac bruatality a coraz horsi scenar. SAW 1 bol nizkorozpoctovy B-eckovy thriller ( vraj az horror). Uchytil sa, tak dojme kravu kym dava mlieko. Tato seria vsak nieje výnimkou v tvrdení "každá ďalsia cast je horsia a horsia". Jednoznacne najhorsia cast s hroznym hereckym obsadenim. Absolutna absencia napinavej atmosfery akou dominovala prva a druha cast. V snahe prekvapit divakov v zavere filmu sa scenaristi sami zamotavaju do casovych liniek deja a samotny pribeh straca naslednost a akukolvek logiku. Postavy su chabo charakterovo vykreslene. Najlepsia cast bola prva. Zbytok odvar,tak ako to bolo aj s matrixom a ostanymi viaccastovymi filmami. Namiesto toho, aby som stravil cas v kine pri piatej casti, radsej si precitam doma nieco od Stephena Kinga.
Nebojte koniec som pochopil, ze prva scena je vlastne koniec filmu (aby zakril stopy), ze dej sa odohraval sucastne s 3 castou. Ale preco Jiggsaw vravel v trojke, ze je jediny, kto vie kde je jeho dcera, ked ju evidentne musel uniest Hoffman? Preco sa nikdy o nom nezmienil ani on ani Amanda? Ako vedeli, ze zrovna Perezova stlaci prehravac a ten jej exploduje do tvare? Preco jeho zena nespomenula na tych stovkach hodin nahratych pri vypocuvani, kde si vytvaral pasce?
Nebojte koniec som pochopil, ze prva scena je vlastne koniec filmu (aby zakril stopy), ze dej sa odohraval sucastne s 3 castou. Ale preco Jiggsaw vravel v trojke, ze je jediny, kto vie kde je jeho dcera, ked ju evidentne musel uniest Hoffman? Preco sa nikdy o nom nezmienil ani on ani Amanda? Ako vedeli, ze zrovna Perezova stlaci prehravac a ten jej exploduje do tvare? Preco jeho zena nespomenula na tych stovkach hodin nahratych pri vypocuvani, kde si vytvaral pasce?