SAW1 - KONIEC ?!
SAW1 - KONIEC ?!
Zdravim , akurat som dopozeral film SAW 1 a snazim sa tomu pochopit ... ten co tu hru a vsetko spusta je ten co bol v strede ON BOl CELY CAS NAZIVE ?! CO BOL ROZTRELENY ... potom druha vec , na konci MU ZABUCHOL DVERE ? TO ZNAMENA ZE HO NENECHAL IST DALEJ A ZOMRIE ??! (povedal ze hra konci ci co ) TEN DRUHY ... a TEN CO SI ODREZAL NOHU SIEL NAKONIEC PO POMOC?! A ZACHRANIA SA ?! prosim na vyznacene otazky odpovedat ,, dakujem ...
Re: SAW1 - KONIEC ?!
Pozri si ďalšie časti , takto ked ti to napíšeme o veľa prídeš , všetko na seba nadväzujeShaman_TO napísal:Zdravim , akurat som dopozeral film SAW 1 a snazim sa tomu pochopit ... ten co tu hru a vsetko spusta je ten co bol v strede ON BOl CELY CAS NAZIVE ?! CO BOL ROZTRELENY ... potom druha vec , na konci MU ZABUCHOL DVERE ? TO ZNAMENA ZE HO NENECHAL IST DALEJ A ZOMRIE ??! (povedal ze hra konci ci co ) TEN DRUHY ... a TEN CO SI ODREZAL NOHU SIEL NAKONIEC PO POMOC?! A ZACHRANIA SA ?! prosim na vyznacene otazky odpovedat ,, dakujem ...
Dobre , ale pochybujem ze ta jednotka ten koniec jednotky nadviaze na zaciatok dvojky ? uplne nechapem ze co sa s nimi stalo ... ci ? nadviaze?
Ten čo si odrezal nohu zomre , aj ten mladší chalan čo tam bol aj ten .... na tu to máš , žiadny zážitok s toho mať nebudeš .Shaman_TO napísal:Dobre , ale pochybujem ze ta jednotka ten koniec jednotky nadviaze na zaciatok dvojky ? uplne nechapem ze co sa s nimi stalo ... ci ? nadviaze?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
vsetci zomru. vsetci do jedneho.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aj ten hlavny starous skape nie? v nejakom z dalsich dielov
-
Kok
Light Professional
ten hlavny (Jigsaw) skape po rakovine mozgu ale este predtym ma pripravene plany na potrestanie dalsich ludi cize este po smrti sa deju brutalne vrazdy 
-
Old Dirty Bastard
Guru
chudak nechapavy chlapec chcel vysvetliť dej prveho filmu, ktory prave dopozeral a vy mu tu vysypete podstatne fakty z ďalšich troch pokračovani, tss tss
Myslim, ze dokonca aj reziser ma momentalne nejake zdravotne problemy 
-
goldenshit
Medium Expert
nezomre na rakovinu mozgu......v trojke ho zabijuKok napísal:ten hlavny (Jigsaw) skape po rakovine mozgu ale este predtym ma pripravene plany na potrestanie dalsich ludi cize este po smrti sa deju brutalne vrazdy
-
Kok
Light Professional
tak ja uz neviem presne ako to bolo davnejsie som to videl