Schrodingerov vztah
Re: Schrodingerov vztah
audiotrack ma pravdu. Ked ta vie tak rychlo a lahko znovu namotat, tak nic ine ako zmazat vsetky kontakty nepomoze. Fakt to chces takto s nou natahovat ? Ved keby si s nou prerusil kontakty, tak ked sa ti nejake dievca zapaci, ako si pisal, tak by ti to s nou mozno vyslo, pretoze by ti do toho nezasahovala ta tvoja dievcina.
// ale ked sa naucis naozaj ignorovat tie jej "vyznania" a nepripisovat im ziadnu vahu, tak by to mohlo ist. Ale nie som si isty, ci to dokazes.
// ale ked sa naucis naozaj ignorovat tie jej "vyznania" a nepripisovat im ziadnu vahu, tak by to mohlo ist. Ale nie som si isty, ci to dokazes.
Zažil som niečo podobné, spoznal som super dievča, boli sme spolu, tak si to rozmyslela vraj prirýchlo, začala chodiť s niekým iný, potom sa rozišli, následne sme sa začali namotávať, následne si to rozmyslela, potom bola z iným, tak zase nie, potom ma zase začala namotávať, ja som si našiel priateľku (sme spolu 2.rok), ona začala robiť scény, zmazal som si kontakty a bol som spokojný. Aj keď ona bola super baba, mala povahu,ktorá nebola zlúčiteľná s normálnym fungovaním vzťahu a ver, že aj keby tá tvoja kočka s tebou chodila, tak by to malo krátke trvanie, lebo ako pozerám, tak nie normálna. Zmaž FB, skype, číslo a posuň sa ďalej. Lebo naraz budeš mať 40, budeš žiť v garzónke a dúfať, že sa raz dáte dokopy ? Naťahuje ťa, lebo vie, že môže. Nedaj so sebou zametať, buď chlap a pretoč list v knihe. Prišiel si niekoľko plnohodnotých vzťahov kvôli nej a maš čo ? Dvojročnú neistotu, ktorá ti nič nedala.
ech, garzonky. ved som napisal, ze ja som emigroval a preto je jasne, ze ziadne vztah neprichadza do uvahy, iba ak by sa nahodou zjavila priamo v Skotsku by bola moznost o tom mozno zacat uvazovat.
len nerozumiem preco, a hlavne ked je vo vztahoch, ma to nutkanie pisat mi veci, ktore idu pod kozu
len nerozumiem preco, a hlavne ked je vo vztahoch, ma to nutkanie pisat mi veci, ktore idu pod kozu
Nič nové pod slnkom nenapíšem, viacmenej súhlasím s chalanmi čo písali predomnou.
Tri prípady:
-Baba ktorá ťa chce -... ti dá svoj uprimny záujem najavo, bez toho aby ta tahala za nos a skusala rozne taktiky.
-Baba ktorá ťa nechce -... ti to dá najavo dosť jasne bud ti to otvorene povie alebo ťa aj sama zmaže.
-Baba ktorá rada manipuluje -... ze v jeden den chce teba ale pritom rieši 5 dalsích, tej sa to vráti v živote viacnásobne. Tiez mám stým skusenosť treba všetky kontakty zmazať a po pár dnoch som spokojný ze som sa zbytočnej osoby zbavil. Vobec ma netrápilo ze som jej do špín vynadal ulavilo sa mi. Nerád držím v sebe moje pocity z ludí.
Známe príslovie ktorým sa riadim a ktoré mi otvorilo oči v minulosti- " Ziaden človek na svete ti nestojí zato aby si zo seba robil kkta " bodka koniec.
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2013, 14:33)
Tri prípady:
-Baba ktorá ťa chce -... ti dá svoj uprimny záujem najavo, bez toho aby ta tahala za nos a skusala rozne taktiky.
-Baba ktorá ťa nechce -... ti to dá najavo dosť jasne bud ti to otvorene povie alebo ťa aj sama zmaže.
-Baba ktorá rada manipuluje -... ze v jeden den chce teba ale pritom rieši 5 dalsích, tej sa to vráti v živote viacnásobne. Tiez mám stým skusenosť treba všetky kontakty zmazať a po pár dnoch som spokojný ze som sa zbytočnej osoby zbavil. Vobec ma netrápilo ze som jej do špín vynadal ulavilo sa mi. Nerád držím v sebe moje pocity z ludí.
Známe príslovie ktorým sa riadim a ktoré mi otvorilo oči v minulosti- " Ziaden človek na svete ti nestojí zato aby si zo seba robil kkta " bodka koniec.
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2013, 14:33)
To že nechodí moc na FB to je tým že má iné aktivity. Ak je slobodná ich moze mať dosť. To že ti napísala ze niekedy a nevie presne kedy tak to ber ze raz to može prísť to stretko ale napísala to v NEURCITOM čase. Jako kludne nechaj si ju na písanie ona už vie že by si siel snou von,teraz sa musí ona chytiť.bucuresti napísal:Nechcem zakladať novú tému, ale chcel by som sa opýtať na Váš názor, že či má zmysel udržiavať kontakt s babou, ktorá je málokedy na fb, napíšeme si raz za den správu, s tým že ju poznám asi týždeň cez pokec, tam ona chodí veľmi málo. No a teraz som jej navrhol stretnutie pričom mi napisala, že mozeme sa NIEKEDY stretnúť, len nevie KEDY, lebo sa pozname krátko. teraz neviem ci cakat, proste verit tomu ze raz ten den v blizkej dobe pride, alebo to len brat ako zensku na pisanie??
Toto uz patri do temy "Ako zeny rozmyslaju" ktoru urcite poznasjackb napísal:naucit sa ignorovat bude lahsie.
len aky zmysel ma posielat vyznania, ked je jasne, ze spolu nebudem a okrem toho prichadzaju aj vtedy ked je vo vztahu.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Až do polovice som myslel, že je to fikcia... ser na ňu a zační s čistým štítom + preruš kontakt.. u mňa to zafungovalo.
Sarger, ono mi to stale pride ako namet na daky serial...
dakujem vsetkym.
najskor sa teda budem musiet naucit prijmat "vyznania" s uplne chladnou hlavou. a ked sa najblizsie ocitnem doma, skusim sa s nou o tom porozpravat. radikalne riesenia, kym to nie je nutne mi ani tu nepridu velmi po chuti.
radikalne som musel zatial do certa poslat len jednu babu (ktora je uzivatelka tohto fora), ktorou som chcel najskor tuto vytesnit vyssie zmienenu zo zivota. ale mila uzivatelka svoju naklonnost prejavovala tak, ze urazala mna (vo finalnej faze sa zvitavala vetou "ty maly, blby, skaredy prirodovedak bez fantazie a talentu na cudzie jazyky") aj mojich znamych, a nedal si vysvetlit, ze hlavne kvoli tomu s nou mat nic nechcem. a aj mesiac potom mi pravidelne vypisovala a tu vyplakavala aka je chudiatko ignorovane.
takze si drzim palce, aby som konecne stretol daku normalnejsiu a hlavne sa nedal rohadzat spravami a linkami
dakujem vsetkym.
najskor sa teda budem musiet naucit prijmat "vyznania" s uplne chladnou hlavou. a ked sa najblizsie ocitnem doma, skusim sa s nou o tom porozpravat. radikalne riesenia, kym to nie je nutne mi ani tu nepridu velmi po chuti.
radikalne som musel zatial do certa poslat len jednu babu (ktora je uzivatelka tohto fora), ktorou som chcel najskor tuto vytesnit vyssie zmienenu zo zivota. ale mila uzivatelka svoju naklonnost prejavovala tak, ze urazala mna (vo finalnej faze sa zvitavala vetou "ty maly, blby, skaredy prirodovedak bez fantazie a talentu na cudzie jazyky") aj mojich znamych, a nedal si vysvetlit, ze hlavne kvoli tomu s nou mat nic nechcem. a aj mesiac potom mi pravidelne vypisovala a tu vyplakavala aka je chudiatko ignorovane.
takze si drzim palce, aby som konecne stretol daku normalnejsiu a hlavne sa nedal rohadzat spravami a linkami
Držím ti palce aj ja, aby si stretol nejakú normálnu babu, s ktorou to bude klapať. Ale pozor, keď viac krát po sebe narazíš na nejaké divné ženy, ktoré nie sú normálne, tak sa treba na chvílku zamyslieť aj nad tým, či ty nerobíš niekde chybu.
aj nad tym rozmyslam, ze nemozu byt vsetky "nenormalne" a chyba musi byt vo mne...
-
qwerty-xyz
Spravil by si obrovsky pruser kebyze si v tomto pripade priznas akukolvek vinu bratku, ....
V okamihu ked si si ISTY ze chyba na tvojej strane 100% tne nebola a vies ze na vine je ona, A ZACNES ROZMYSLAT CI SI NESPRAVIL CHYBU AJ TY, okamzite davas zene zbran do ruk, kedy moze zena vyuzit tvoje pochybenie v sameho seba a v podstate zvali vinu na teba, a tymto sa moze velmi rychlo stat ze ty nemozes za nic, ale v podstate sa to cele hodi na teba a ona vyjde ako ta chudinka.
Typickym prikladom kedy sa toto zneuziva je podvadzanie, ked to muz odhali s tym ,ze naozaj sa zene venoval, miloval ju a podobne, a ona si proste potrebovala vrznut s niekym inym, ked ju s tymto konfrontuje a ona je bez naznakov nejakej lutosti, a muz nevie ako by ju dostal na kolena snazic sa o kompromis, skusi si priznat vinu, napr tym ze zacne nahlas rozmyslat ze moznoze sa jej az tak nevenoval, a ze ju chape, ze vlastne on jej ten dovod dal,.... a domoce sa chlap tak ze konec, sikovna zena to hned vyuzije a s cistym stitom ho v hadke presika, bez stipky hanby a viny.
Ked chlapi utok, tak bez pochybnosti a s obrovskou doraznostou. Kto ustupi dava druhej strane sancu na protiuder. . . .
Neplati ked toto robi zena, preco nie ? pretoze chlapi su niekedy ako atomova bomba, cim viacej energie dodas, tym je vacsia sanca ze zacne prebiehat nekontrolovatelna stipena reakcia . . .
Typickym prikladom kedy sa toto zneuziva je podvadzanie, ked to muz odhali s tym ,ze naozaj sa zene venoval, miloval ju a podobne, a ona si proste potrebovala vrznut s niekym inym, ked ju s tymto konfrontuje a ona je bez naznakov nejakej lutosti, a muz nevie ako by ju dostal na kolena snazic sa o kompromis, skusi si priznat vinu, napr tym ze zacne nahlas rozmyslat ze moznoze sa jej az tak nevenoval, a ze ju chape, ze vlastne on jej ten dovod dal,.... a domoce sa chlap tak ze konec, sikovna zena to hned vyuzije a s cistym stitom ho v hadke presika, bez stipky hanby a viny.
Ked chlapi utok, tak bez pochybnosti a s obrovskou doraznostou. Kto ustupi dava druhej strane sancu na protiuder. . . .
Neplati ked toto robi zena, preco nie ? pretoze chlapi su niekedy ako atomova bomba, cim viacej energie dodas, tym je vacsia sanca ze zacne prebiehat nekontrolovatelna stipena reakcia . . .
Za rozpisanu Slovenku vinu necitim.
Ale ak stretnem viac podobnych ako je uzivatelka, tak to bude ako napisal hd_ bude asi aj moj problem
Ale ak stretnem viac podobnych ako je uzivatelka, tak to bude ako napisal hd_ bude asi aj moj problem
Chyba može byt aj v tebe aj v nej-nevie co chce, ale to preto pretoze ženy az moc casto premyslaju,preto menia nazory dosť často.V ten moment ta chce, ale ked ju ktosi zaujme viacej,tak si začne sním. Začnu spolu chodiť a žena alebo muž zistí,že to neni ono,tak sa rozídu.Zena sa preto vráti k tebe, lebo vie ju chces a možno čaká teraz od teba ze vyvinies viac iniciativy ze ju presvečíš zesi prenu vhodný chlap a nechá sa tebou zbaliť. Inak pritazlivejší chalan(vzhlad,chovanie,záluby,financie,...) vždy vyhráva u ženy.
Z mojich skusenosti...bol som s babou vonku bolo okej dali sme si pusu ale zase ja sám som nevedel co chcem od nej,ona to vycítila o pár dní bola s iným a dali sa dokopy.Povedala mi to a dodala citujem "chcela som teba, ale on vedel co chce"
Oni vždy skusia napr 3 chalanov a najlepší z nich bude s dotyčnou.Vždy je co zlepšovať na sebe...si moc vulgarny? uber z vulgárnosti, si moc uprimny? takisto uber, moc sa pcháš žene do zadku? jednoznačne uber...nedá sa byť uplne sebou samým a ženy chcu meniť chlapov na svoj obraz,vtedy sa uz treba žene povedat DOST!
Z mojich skusenosti...bol som s babou vonku bolo okej dali sme si pusu ale zase ja sám som nevedel co chcem od nej,ona to vycítila o pár dní bola s iným a dali sa dokopy.Povedala mi to a dodala citujem "chcela som teba, ale on vedel co chce"
Oni vždy skusia napr 3 chalanov a najlepší z nich bude s dotyčnou.Vždy je co zlepšovať na sebe...si moc vulgarny? uber z vulgárnosti, si moc uprimny? takisto uber, moc sa pcháš žene do zadku? jednoznačne uber...nedá sa byť uplne sebou samým a ženy chcu meniť chlapov na svoj obraz,vtedy sa uz treba žene povedat DOST!
naco sa s nou chces rozpravat? aby ta zase namotala?jackb napísal:najskor sa teda budem musiet naucit prijmat "vyznania" s uplne chladnou hlavou. a ked sa najblizsie ocitnem doma, skusim sa s nou o tom porozpravat. radikalne riesenia, kym to nie je nutne mi ani tu nepridu velmi po chuti.
normalne jej napis, ze s nou uz nechces komunikovat a ze sa chces v zivote posunut dalej a vybavene
-
qwerty-xyz
napis jej ze musim ta nutne PDP !!!!! ..... a za tym daj tohoto smajla.
a ked sa spyta co to znamena, napis ze POSLAT DO pi*e !!!! ..... a uz s nou nepis
Ona sa opyta...chces ma prilezitostne dobre po*ebať? a on: ano do pi*e. Neodolaju,posuložia a este nakoniec aj budu spolu chodiť. No krásny Happy End
poslat k vode cloveka elektornicky mi pride velmi nefer, cisto z ludskych dovodov.
-
qwerty-xyz
tak sa nim radsej nechas elektronicky trapit, .... tiez "dobre" ....
s nikym sa nerozchadzas, ty nikoho k vode neposielas, len jej davas najavo, ze jej elektronicka alebo fyzicka pritomnost ti nevyhovuje
nevyhovuje len ked ide pod kozu.
skusim tomu dat cas. vyzera to, ze v blizkej dobe budem online minimalne, takze uvidime co bude robit po dalsom stvrtroku.
skusim tomu dat cas. vyzera to, ze v blizkej dobe budem online minimalne, takze uvidime co bude robit po dalsom stvrtroku.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...a nie len hlavou...nie že sa ti pri najbližšom refréne roztancuje šašo v nohaviciach...jackb napísal:Sarger, ono mi to stale pride ako namet na daky serial...
dakujem vsetkym.
najskor sa teda budem musiet naucit prijmat "vyznania" s uplne chladnou hlavou.
//...takže daľší štvrťrok plavby na loďke?...noo veľa šťastia...