hughito napísal:SchYzo píše pravdu, toto sčítanie ma veľký vplyv a dokiaľ sa tam budú ku RKC aj z nevedomosti hlásiť síce veriaci, ale nie zrovna cirkevníci, tak to tak bude aj pokračovať.
To nie je len o dotáciách, ale aj celkovom politickom vplyve. Sami predstavitelia RKC sa číslami z roku 2001 často oháňajú.
Haha, RKC už má svoje bilboardy.
Takže najprv si treba prečítať poriadne ten článok + odkazy + ďalšie argumenty na webe, a až v poslednom rade onanovať do karmy.
Nemam chut citat stvave clanky proti svojmu presvedceniu, ani odkazy o tom ake je priserne si pozvat vladcu Vatikanu (ide o absolutnu monarchiu), ked sme mohli pozvat inych monarchov... to maju cirkevnici vrieskat, ze chcu od slovenskych anglikanov preplatit naklady na navstevu najvyssej predstavitelky ich nabozenskeho presvedcenia, alebo co?
Ja som ziadny bilboard RKC nevidel, teda ani nemam kde vidiet. Ale ja nerobim veci podla toho co vidim v reklame (tu v poslednej dobe nemam ani kde

), ale podla toho o com som presvedceny. Takze ak bol daky spacialny pastiersky list a su reklamy od RKC su mi rovnako hnusne ako ked robi reklamu druha strana. Lebo nemoze byt nic zvrhlejsie ako vnucovat niekomu nazor na vieru ci nevieru...
A preco je nutne napadat len RKC, GKC, prvoslvie, bahajistov, vsetkych protestatntov. ale RKC len preto, ze nas je najviac? Keby u nas prevazoval Đạo Mẫu, tak by vznikla kampan aj proti nim?
Je to druh extremizmu a ten ja nemam rad. Ani zo strany ateistov ani zo strany veriacich, ktori nech vzivaju planetu Laska