SE funguje iba vo flight mode

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
killerisko
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

SE funguje iba vo flight mode

Príspevok od používateľa killerisko »

zdravim, mam problem s SE C702, ked si v uvodnom menu este pred zadanim PIN vyberiem z ponuky normal a flight mode ten normal tak sa nacita, nabehne uvodna orange obrazovka, nabehne vsetko uplne v poriadku - mozte si klikat v menu, obrazkoch, ist do nastaveni no po asi cca 10-15sek po nabehnuti proste freezne a obrazovka zhasne a uz nenabehne. (potom sa telefon nonstop restartuje asi v intervaloch 5 minut - nepodstatne) - stihol som dat za tie sekundy master reset v nastaveniach ale bez vysledku :(

mam (pravdepodobne zly) pocit ako by to robilo pri automatickom nacitani profilu po starte - vybrany profil sa pri starte nestihne zobrazit iba to po tych sekundach telefon vydá zvuk-zvuk podobny tomu ako keby sa nepodarilo spojenie usbkablom (tym zvukom si niesom isty no je tomu podobny) a hned to freezne.. ale aj ked som zmenil profil v nastaveniach tak to stale freezuje..

ked v uvode zvolim flight mode tak telefon pracuje uplne v poriadku(no samozrejme neda sa volat, odosielat atd).. patral som po tomto probleme na viacerych strankach no nikde som sa nedopatral k rieseniu.. akurat to bol problem ktory sa staval aj na inych podobnych druhoch SE.

ma niekto s niecim podobnym skusenosti ? skusal som aj update noveho software cez Sony Ericsson PC Companion 2.0 no robi stale to iste.. som zufaly :( stacil by mi aj komplet reset alebo vymazanie celeho telefonu ale nato treba nejaky program alebo nieco ?

prosim a ocenim akukolvek radu
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: SE funguje iba vo flight mode

Príspevok od používateľa luto »

Trosku neskoro, ale skusim, zatial sa to javi ako chyba SW. Nepises odkial mas tel, ci je oficial, alebo od operatora. Tie od operatorov su niekedy posahane, aktualizacaia nieje najaktualnejsia. V prvom rade skontroluj, ci nieje telefon zateceny. Staci pozret na kontrolny pasik na telefone a niekde este by mal byt jeden volne okom viditelny. Ak je sfarbeny do cervena, telefon zatiekol a moze tam robit nieco sarapatu. Samozrejme si prisiel o zaruku ak nejaka este bola. Ak nieje zateceny a update nepomaha, treba dat na reklamaciu, ak je uz mimo nej, tak navstivit servis a nechat si nahrat SW oficialny od Sonyericsson, mozno pomoze. Alebo si skusit na se-tuning kuknut nejake postupy, ci sa to da spravit aj doma. nie som si isty.
Napísať odpoveď