SE K530i verzus Nokia 6300

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
MaTTheW66
Amateur
Amateur

SE K530i verzus Nokia 6300

Príspevok od používateľa MaTTheW66 »

Chcem kupit telefon, prosim napiste mi nejake informacie co sa tyka fotoaparatu, zvuku, vydrze baterie, spolahlivosti, vlastne vsetky dobre aj zle skusenosti s tymito telefonmi.
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Nokia 6300-kupa

Príspevok od používateľa Drago »

MaTTheW66 napísal:Chcem kupit telefon Nokia 6300, prosim napiste mi nejake informacie co sa tyka fotoaparatu, zvuku, vydrze baterie, spolahlivosti, vlastne vsetky dobre aj zle skusenosti s tymto telefonom. Dik :)
fotak priemerny, skor horsi, zvuk sa mi tiez moc nepaci, ide ako keby zo zahrobia, take tlmene je to. Vydrz baterie je mensia kvoli tomu displeju, ktory ma 16.7 mil. farieb. Spolahlivost vyborna, ale nedoporucujem kupovat, pokial si vsak fanusik nokii kup, je to imidzovka, pokial nie si rozhodnuty, poohliadni sa po SE
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

myslim ze tento telefon urcite neni imageovka skor masovka so slusnym displayom...spolahlivost v pohode, bateria priemer, fotak nehodnotim lebo to je jedno ziadny mobil nefoti.
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa wolfbb2000 »

nejake nazory mas aj tu:

http://www.hojko.com/nokia-6300-a-miniu ... light=6300

za seba mozem povedat ze som spokojny vzhladom na cenu. Displej je perfektny, ten zvuk ako uz bolo spominane idealny nie je, ale je to v norme si myslim... ostatne tiez OK....zatial by som nemenil... recenzie si isto cital, a kazdy ti povie skusenosti s jeho konkretnym fonom ktory moze samozrejme mat nejaku individualnu vadu...
MaTTheW66
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MaTTheW66 »

a nieco o tom SE ??? pls
Napísať odpoveď