SE k750i verzus nokia 6230i
SE k750i verzus nokia 6230i
ahojte idem brat novy telefon mame skonci lpausal takze ktoryradite s tychto dvoch popripade este rozmysla nad samsung SGH-D500E berem s ponuky pomaranca takze....di za radu...
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som cez kamos zohnal 1giga sandisk za 1500skkluto napísal:Mal som tu moznost vybrat si medzi oboma.Po tyzdni testovania jednoznacne u mna vyhral SE k750i.To je proste nekonecna bavenica.Len jedno ma mrzi a to cena pamätovych kariet, bohuzial sa radia medzi tie najdrahsie na trhu.
A jednoznacne ber k750i,foter ma 6230i je to smejd
moj zlaty na to si ako prosimta prisiel ze n6230i je smejd ?
ako dobre som sa pobavil ale teraz vazne Se je super phone mal som ho v rukach a pracoval som s nim aaale ziadna slava je tam toho tolko ze sa to startuje pomaly pol roka a zo zaciatku je ten phone brutalne pomaly
karty su dooost drahe narozdiel od MMC ktore sa daju zohnat za babku
SE je hracka pre deti co nevedia naco sluzi telefon a chcu sa predvadzat a fotit
6230i je telefon ako sa patri
da sa s nim zabavat aj seriozne pracovat
moja volba by bola pre 6230i
teda moja volba sa aj naplnila kedze ho mam 
SE je hracka pre deti co nevedia naco sluzi telefon a chcu sa predvadzat a fotit
6230i je telefon ako sa patri
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
S tym displayom som to nemyslel tak vazne je to naozaj maly rozdiel i ked je.Ale vratme sa k podstate temy.Hlavne sa mi jedna o pracu v telefone, neviem preco ale na k 750 sa mi to zda vsetko take prehladnejsie a intuitivnejsie, proste mi prischol k srdcu a teda ho odporucam a uprednostnujem.Este mala poznamka v akcii od operatora vyde lacnejsie SE k750 a da sa tam usetrit nejaka ta koruna
narozdiel od Nokie kde sa plati trochu viac za znacku.
no mama ma 6230 a ide jej v poho moja sestra ma T610 a nemal ani jendu poruchu zatial a to ho mame u 3 roky pomaly hned od vtedy co vysiel natrh jedine co ma od nokie odrazdza je ze ten displej ma menej farieb a SE ma omnoho ale fakt omnoho lepsi fotak aspon sa mi tak vidi inak by som bral nokiu ale ozvem sa ze ci som spokojny s SE a ma lepsie sluchatka standardne dodavane a vetsiu pametovku uz teraz som si kupil 1GB memory stick pro duo tkaze miesta bude hadam dost