SE Live witch walkman update Adroid 4
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
SE Live witch walkman update Adroid 4
Zdravým všetkých na CzT Chcel by som sa opýtať , vlastním telefón SE Live witch walkman (WT19i) a dopočul som sa o aktualizácii na Android 4 . Chcel by som ho aktualizovať a vyskúšať funkcie nového adroidu . Telefóny by mali byť aktualizované postupne podľa identifikačného čísla SI (Sales Item) . Na ofociálnej stránke Sony Ericsson je zverejnený zoznam SI teda zariadení pre ktorý by mal byť android 4 už dostupný (http://talk.sonymobile.com/thread/38368) . Moje SI je 1256-2469 a na zozname je zverejnený teda android 4 by mal byť už na môj telefón . Update center mi však hlási aktualizáciu na 4.0.2.A.0.62 čo je update na android 2.3.4 ja tam mám trošku staršiu verziu a to 4.0.2.a.0.42 taktiež android 2.3.4 a to preto , lebo novší mi blbol tak som tam vrátil starý . Neviete prečo mi update center neponúka aktualizáciu na android 4 ? Resp. Kedy bude android 4 na môj telefón ? Ja sa už neviem dočkať čakám už dosť dlho keďže android 4 je uvoľnený od 6.6.2012 . Ďakujem za každú radu a odpoveď
-
Sarger
Guru wannabe
Re: SE Live witch walkman update Adroid 4
http://www.hojko.com/se-wt19i-t169083-20.html
A nie witch ale with... a na CzT... kamoško tu nie si na trackery
A nie witch ale with... a na CzT... kamoško tu nie si na trackery
-
asterix3691
Medium Star
ospravedlňujem sa som to skopíroval čo som pridal na CzT aby sa mi o najskôr podarilo dostať odpoveď . Očividne nikto nevie čo s tým je ďakujem no a mýlim sa .
-
Sarger
Guru wannabe
Keby sa mrkneš do danej témy a napíšeš tam... si na fóre dosť dlho na to aby si vedel vyhľadávať medzi témami.
Tiež mám ten mobil a a update mi neponúklo a keby aj tak si ho nedám keďže obsahuje dosť chýb a potrvá im kým to vychytajú.
Tiež mám ten mobil a a update mi neponúklo a keby aj tak si ho nedám keďže obsahuje dosť chýb a potrvá im kým to vychytajú.