ahojte potreboval by som pomoct z viedami klipmi ci filmami....ked ich spustim a dam full screen tak mi zacne sekat(zvuk ide dobre)....nejde plinulo film..........newiem cim to je......thnks..............................a nevsimajte si moju karmu lebo ma je***
13 prispevkov a taka karma to sa len tak nevidi
ale nie no teraz vazne tak i podla mna to budu najskor kodeky mam tusak ze i mne kedysi nieco take robilo a ze som zmenil prehravac nahral dajake kodeky a uz pohodicka
NuSuey napísal:ved bsplayer ma od nejakej verzie Spyware v sebe, ty o tom nevies?
nejdi mi jeden dokaz a sa ti ospravedlnim. nemyslis ze je to blbost? kto by si dovolil dat do svojho softu spyware? saq to je chore na hlavu. pozeras vela americkych filmov
Aj ja som mal v jednej verzii BSplayeru ten spyware. Ale ono to neni nejaky virus, ono je to skor taka neprijemna reklama. Myslim ale ze pc to neskodi. Ale k teme: Ak nemas nejaky Pentium MMX 200Mz tak myslim ze to bude kodekmi. Ja mam najlepsie skusenosti s K-lite Mega codec pack(ci ako sa to pise).
ja ked som nahodil bsplayer,tusim to bola nejaka free verzia z pc casopisu, taktam bol bordel,neislo prehravat videa cez iny prehravac,neislo ani cez bsplayer,dokonca to ani odinstalovat neislo.no uplne dohukane to bolo,tak som musel naformatovat disk...
.....spravil som co ste kazali dopadlo dobre ale stale mi to seka ci uz cez winamp alebo windows media player...ale seka mi to iba vtedy ked si to dam na full screen ale skusil som to pustit cez media player clasic a som spokojny...neseka ...ale aj tak ssa serem ze to nejde cezwinamp....a WMP.......a BSplayer radsej nie.....mam supis komp a stacilo mi ze som chytil win32:trojandownlouder.zlob.............s ktorym som mal dost velky proble.....taka svisnkost ze mi to aj NOD32 aj AD-aware hlasilo..........tazko som to vymazal........no ale kveci ak je tu nejaky boss nech sa ozve ze co a ako.......