Caute mam RADEON HD4870 hram nanom v pohode vsetky hry a jedine pri CS po dakej dobe,najpr to bolo okolo 45 potom 30 a teraz sa mi stane ze aj pri 5 minutach mi sekne monitor bud tam budu kocky a zacne vrcat {neviem co} a napise NO SIGNAL a musim restartovat PC alebo budu roznofarebne pasy a tez restart,v tom lepsom pripade mi sekne na tie kocky a asi za 5sekund mi napise ze nejaka chyba toho ATI CATALYST centra ci co a mozem odoslat chybu alebo nie...ako to opravit dost ma to kasle lebo ani hrat riadne nemozem...
Opak napísal:keby sa karta prehrievala tak by to robila aj pri iných hrách..veď pri CS sa ani poriadne nezohreje
lenze ked mu blbnu farby, alebo mu vyhodi chybu ovladacov, predpokladam ze mu zrusi v tom pripade vsetky farby a da mu to najmensie rozslisenie, tak sa mu graficka karta prehrieva.
a preco sa mne graficka karta prehrieva pri NFS:Undercover a nie pri GTA4? lebo tam moze mat chybne ovladace. Neviem vysvetlenie lenze spravil som jedno ze som si stiahol nove ovladace na graficku a problemy prestali pretrvavat. Mozno to nejako optimalizuje grafiku alebo co....
sorry ale ak CS vytazi tu grafiku viac ako windows tak to je uz supa...
urcite sa neprehrieva.. je tam moznost spustit hru bud cez D3D a OpenGL ak dobre viem.. skus to zmenit na jedno z tych... a jo.. este ovladace ak toto nepomoze..
callop napísal:opak ti chce naznacit aby si to skusil prehodit na D3D
aha no skusim...ale ta kvalita
//autoeditácia príspevku ( 10 Feb 2009, 13:10 )
tak po dnoch skusania som prisiel na to ze....ked hram na D3D a rozliseni 1280X1024 tak sa to vobec nerobi ale ako dam na OpenGL tak to v priebehu par minut zas sekne...