Sekanie videa a filmov
Sekanie videa a filmov
Zdravim, chcel by som sa spýtat ci by mi vedel niekto poradit. Mám problém s tým že filmy a videa ktoré mám v PC mi začali z ničoho nič sekat. Avi filmy a videa mi pocas pozerania potrhavaju. Ak má niekto s týmto skúsenosť bol by som vďačný ak by mi poradil možnosť ako sa toho zbaviť. Ak je to vôbec možné. Ďakujem. S hrami, videami na internete alebo prezeraním obrázkov nemám ziaden problém. Aj keď sú videá na internete v HD. Tie mi netrhajú.
-
lekoklatik
VIP
Re: Sekanie videa a filmov
Aké filmy ti začali sekať?
Filmy vo vysokom rozlíšení? Alebo aj divx veci?
Máš ntb? Neznižoval si "výkon" PC?
Filmy vo vysokom rozlíšení? Alebo aj divx veci?
Máš ntb? Neznižoval si "výkon" PC?
Normalne divx a tak isto aj HD, to je jedno ake to ma rozlisenie. Proste z nicoho nic kde tu potrhavaju. Mám notebook ale ziaden vykon som neznizoval ani nezvysoval. Predtym som s takymto niecim vobec nemal problem. Vsetky videa az po full HD mi v pohode bez sekania prehravalo. Skusal som aj preinstalovat kodeky ale nepomohlo.
-
lekoklatik
VIP
A neťahal si nejaký update?
Skús sa vrátiť na bod obnovy pred updatom, prípadne po nejakej zmene, ak si niečo inštaloval.
Skús sa vrátiť na bod obnovy pred updatom, prípadne po nejakej zmene, ak si niečo inštaloval.
Jedine co som instaloval z takychto veci bol update na VLC player. Ine nic... bod obnovy myslis konkretne coho ??
-
lekoklatik
VIP
windowsu.
Nemôže to byť tým updatom VLC?
Skúšal si púšťať aj na inom prehrávači?
Obnovenie systému
Nemôže to byť tým updatom VLC?
Skúšal si púšťať aj na inom prehrávači?
Obnovenie systému
Trhanie sa prejavuje vo vsetkych prehravacoch.... skusim ten bod obnovenia... dakujem zatial za pomoc..