Sekundove lepidlo - cim odstranit?
-
javatar
Hardcore addict
Re: Sekundove lepidlo - cim odstranit?
neviem co mas na mysli kamienkami okolo ale za predpokladu ze hodinky su kovove by par kvapiek riedidla malo rozpustit lepidlo ale nic z hodiniek
Tie kamienky su na remienku alebo priamo na hodinkach? Aky je to material?
-
paulie3631
Novice
Ahojte. Mala som teraz ten istý problem, sekundove lepidlo sa mi vylialo na displej čisto nového telefonu.Bola som zufala. Jeden známy mi poradil vyčistit to teplou vodou, neverila som tomu, ale skutočne to šlo vyčistit. Neostala na displeji ani stopa sekubdového. Teším sa z toho.
-
ZUZANA2011
Novice
Re:
co by ste mi poradili na sekundove lepidlo vo fabke?tak niekto mi do fabky na byte natlacil sekundove lep. a tento odstranovac je na nic, nakolko je na baze gelu a sekundove lep. je tekute a dostane sa vsade, ten gel sa dostane len na minimalne miesta.Skolacik napísal:ja som niekde doam nasiel nejku tubu co vyzerala ako sekundove lepidlo, ale bol to odstranovač sekundovych lepidiel. fungowalo to fajn ale bolo to male-taq na dva pouzitia
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
No strcit kluc z druhej strany a zamok vymenit.
-
ZUZANA2011
Novice
keď nikto nebol doma, jedine pes ale ten nevie strčiť klúč do zámku 
museli sme rozvŕtať fabku, ale počula som že klúčiarska služba používa nejaký sprej, no neviem ako sa to volá
museli sme rozvŕtať fabku, ale počula som že klúčiarska služba používa nejaký sprej, no neviem ako sa to volá