zdravim. som v uk a chcel by som si kupit nejaky ten televizor. samozrejme pred tym ako som zasiel do obchodu pozeral som inzeraty na pouzite TV na internete. potom som si vsak zvazil aj tu moznost zeby som si kupil zbrusu novy tv aj so zarukou. nasiel som si stranku (http://www.electronicworldtv.co.uk)kde predavaju tv za dost nizke ceny a tak som zacal porovnavat.
vtedy som narazil na velmi podobnu stranku http://www.cheap-lcd-tv.co.uk/
ked som si dal na oboch najst najblizsiu pobocku naslo mi jednu a tu istu adresu.
co si mam o tom mysliet? su oba tieto stranky zasterkou nejakeho podvodu alebo su to len 2 rozdielne internetove obchody ktore "zastupuju" jednu predajnu? pomozte pls
seriozne alebo podvod?
-
Lick
Light Expert
- Príspevky: 54
- Registrovaný: 11 júl 2010, 18:00
- Bydlisko: Oslo/Topolcany
- Kontaktovať používateľa:
Re: seriozne alebo podvod?
internetovy shop moze mat zmluvu s obchodom cim vlastne obchod ziska viac zakaznikov
kazdopadne ak dostanes zarucny list tak by nemal byt problem 
Re: seriozne alebo podvod?
Záručný list nič nerieši, potrebuješ aj doklad o kúpe.
-
Lick
Light Expert
- Príspevky: 54
- Registrovaný: 11 júl 2010, 18:00
- Bydlisko: Oslo/Topolcany
- Kontaktovať používateľa:
Re: seriozne alebo podvod?
ten dostanes spolu so zarucnym!?!
-
Janio
Zablokovaný
- Príspevky: 1527
- Registrovaný: 15 feb 2009, 17:42
- Bydlisko: I'm away forever
- Kontaktovať používateľa:
Re: seriozne alebo podvod?
Hmm, tak nevieš čo sa za tou firmou skrýva, ale pokiaľ nebudeš mať tovar a všetky doklady nezaplať
+ Skús na stránke nájsť licenciu
Keď ju majú je to seriozne + doklad že si to kúpil dostaneš so záručným listom a všetko potrebné (Ak je to seriozne) 
+ Skús na stránke nájsť licenciu