service pack a chovanie na nete

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mailer
Star
Star

service pack a chovanie na nete

Príspevok od používateľa mailer »

zdravim,
dnes som nainstaloval nove xp,pridal k nemu service pack 2 ... a zacalo mi vyhadzovat chybu "generic host..." viac o tejto chybe som nasiel na microsoft.sk a stiahol potrebny update a vsetko ide ako ma,lenze to ako uz byva zvykom ze od microsoftu by to bolo rychle riesenie:-) a mam aj kerio najnovsie nainstalovane a service pack 2 mi hov zdy najde a vypne svoj windows firewall pre ktory je chyba "generic host..." znama a vie to spravit aby ju nepisal.takze vysvetlim:ak nieje zapnuty ten windows firewall tak mi je ta zaplata na nic :( a viem ze je to blbost,ale ako urobim aby som mal vzdy zapnute oba firewalle?ja si ho zapnem aj rucne ale mama or oco ked sem ide tak to je problem.
staci ako bezpecnost mat avast+sp2 , na mojom pc pracujem s trosku dolezitejsimi informaciami...
takze je to dlhe co som napisal...
ale ako urobim aby sa automaticky zapli oba firewalle?ak by som nieco pridal do msconfig na zapnutie toho firewallu sp2 islo by to?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Precital som si to 3x a stale nejak nechapem...
preco nemozes mat zapnute LEN kerio ale musis mat oba? Ja mam zapnute len kerio a tu chybu mi uz nevypisuje. Mat zapnute 2 Firewally je kokocina prveho rangu..Ak ti vadi to okno co stalo vyskakuje dole vedla hodin, da sa to niekde vypnut...
Neviem ci som dobre pochopil, ak zle, tak napis preco musis mat 2 firewally zapnute..
mailer
Star
Star

ide o to ze ak nemam zapnuty ten firewall z windowsu tak mi pise tu chybu,a nestaci mi mat len ten jeden zapnuty :( preto musim mat oba a sp2 mi najde ze tam mam to kerio napr. tak svoj firewall zastavy a povoli kerio.o to ide
mailer
Star
Star

uz som to vyriesil,spominany update som odinstaloval a nechal iba ciste xp so service packom 2 a so spominanim keriom,ten firewall je vypnuty a net mi tu chybu nepise :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

mailer napísal:uz som to vyriesil,spominany update som odinstaloval a nechal iba ciste xp so service packom 2 a so spominanim keriom,ten firewall je vypnuty a net mi tu chybu nepise :wink:
Presne tak to mam aj ja..inac v poslednom case s tym zacina mat moc ludi problemy...toto bill dosral :lol:
mailer
Star
Star

v avaste som zakazal sietovu ochranu,...a SP3 oficialny vide az v roku 2008 to su zmrdi,...
mailer
Star
Star

dnes som bol na debate s jednym IT technikom nemenovanej spolocnosti :-) a dal mi jednu zaplatu ktora to vyriesi tak testujem :-) doterajsie bolo vsetko neuspesne :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď