Zdravím
Neviete niekto, kde by sa dalo pozháňať toto servo a či vôbec existuje.
VĎAKA
servo 90°
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
zavisi na type aplikacie na aku ho potrebujes ... ale ak ide o to ze musis nieco otocit o niekolko stupnov, tak sa prislusne servo vola krokovy motor (( priklad: krokovy motor )) ... samozrejmä uz musis hladat postupne podla tebou zadanych poziadaviek aky ti najviac vyhovuje, hlavne poda momentu a kroku ...
ak ide o modelarske serva, tak neviem ako je to v tych oblastiach, ci sa tam pouzivaju nejake specie
...
ak ide o modelarske serva, tak neviem ako je to v tych oblastiach, ci sa tam pouzivaju nejake specie
cawko diky za odpoved ale ja som myslel modelarske servo
chodim kamerovat a mam rozmiestnenich viac kamier na inych miestach a vsade byt nemoze
a modelarske servo sa mi zdalo naidealnejsie len som chcel vediet ci je aj 90ka lebo 60°stupnove su bezne ale chcel som vediet ci je aj vecsie
ked vies nieco aj o tom tak daj vediet
dik
chodim kamerovat a mam rozmiestnenich viac kamier na inych miestach a vsade byt nemoze
a modelarske servo sa mi zdalo naidealnejsie len som chcel vediet ci je aj 90ka lebo 60°stupnove su bezne ale chcel som vediet ci je aj vecsie
ked vies nieco aj o tom tak daj vediet
dik
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
niesom modelar, ale pocitam ze cez tuto temu by si mohol najst vhodneho cloveka ktory ti pomoze s modelarskym servom ...
Myslim,ze servo na 90° nebude az take vynimocne..Vsak skus pozriet napr. sem-http://virtuallab.kar.elf.stuba.sk/robo ... p/Servo/skdavidek napísal:..