Sexuálna energia = motor civilizácie (???)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
d4nt3
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Sexuálna energia = motor civilizácie (???)

Príspevok od používateľa d4nt3 »

čo si myslíte o tomto článku, jeho záveroch, rizikách ktoré vychádzajú z jednotlivých bodov, zdielate názor,že civilizáciu buduje monogamia a patriachálnosť v rodine ? Podla článku, konktérne bodu tri, 3, nás čoskoro zahltí moslimská kultúra vďaka využívaniu prísnych pravidiel, patriachálnosti = čiže dominancii muža, hoci moslimská viera pozná aj polygamiu, ktorá je podla článku sila rozkladajúca civilizáciu.

http://www.aktuality.sk/clanok/142435/k ... ivilizaciu

P.S. [ Hádam som trafil kategoriu, lebo je rozporuplná, z mojho pohľadu sa jedná o vzťahy, hoci sa tam dá nájsť aj politika,či životný štýl.Ak som sa zmýlil, neukameňujte ma. :D ]
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

je to zaujimavy clanok, ale myslim si, ze pricina nemoze byt len jedna. v starom grecku a rime boli daleko volnejsie mravy nez dnes a vieme kam to dotiahli. pricinou upadku je podla mojho nazoru zivot v dostatku resp. prebytku.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ten clanok tvrdi ze iba vdaka urcitemu obmedzovaniu sex. pudu je mozne vytvorit kulturnu civilizaciu- to je pravda. A pokial ide o nazor ze Europa sa v priebehu najblizsich 50-100 rokov stane kontinentom s prevahou obyvatelstva
moslimskeho vierovyznania- tak ma pravdu tiez, je to uz neodvratny demograficky proces.
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... uslim.html
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nič nové pod slnkom.
Opäť niekto "objavil ameriku", resp. Freudovu teóriu pansexualizmu.
Napísať odpoveď