SFZ a cely slovensky futbal
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: SFZ a cely slovensky futbal
ked nemas hracov musis branit. nasi dnes dali vsetko, keby tam vysla ta akcia co strielal Nemec zo 16tky tak to mohlo byt vsetko inak...kazdopadne ak to takto pojde dalej tak si myslim, ze dalsia kvalifikacia by mohla priniest ovocie
Presne tak. Stačí sa pozrieť na českú stanicu, kde dávajú každý futbalový prenos, či už reprezentácie alebo zápasy českých mužstiev v európskych pohároch a taktiež aj domácu futbalovú ligu. Každý zápas je sprevádzaný zaujímavým a pútavým komentárom fundovaných ľudí a celkovo to má úroveň.p4ra napísal:O tejto moznosti viem, ja teda mam aj kanal, na kt. to mozem pozerat, len hovorim cisto o principe.
Nevidím zmysel, k čomu je potom verejnoprávna televízia, keď sa nevysielajú ani len domáce zápasy národného tímu. Je to naozaj katastrofa.
...čoskoro bude aspoň LM, čo v podaní Merčiaka, Zemana, Marka, Lešického a ďalších "odborníkov", ktorí vidia do hĺbky problematiky nie je bohvie aká výhra....osobitná kapitola je Borbély (ten keď rozpráva, ja ani nedýcham)
-
guess.whoo
Redeemer
inak Dajto malo aspon vcera Jurka ako komentatora, ktoreho povazujem za najlepsieho v ČS a tesim sa, ze komentuje PL na SSTV2. Zeman ako spolukomentator este ujde, ale ten Borbely to je hrozne. Ja neviem ci su v STV natolko zaslepeni alebo co, ale nepoznam cloveka, ktory by si pochvaloval jeho komentar
Ja sa celkom na Borbelyho komentaroch smejem
Clovek si ani nedokaze predstavit, kolkymi slovami sa da pomenovat krizna prihravka cez pol ihriska
Borbély je top.
Naša liga je podpriemerná v Europe a Slovenská repre je priemerná v Europe aj na svete. Takým dominantným klubom je Slovan a ostatné ako Zilina,Trnava,Senica sú v jeden rok na najvyšších priečkach a v další rok v strede tabulky a na dne.
-
guess.whoo
Redeemer
trnavskym fans by uz mali zacat konecne podavat lieky
http://www.cas.sk/clanok/264426/horuca- ... penie.html
http://www.cas.sk/clanok/264426/horuca- ... penie.html
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
provokovanie spoza policajtov je ako v poriadku? podla mna je aj taketo "hrdinstvo" hodne liecby...
ked chlapci nemaju na to aby sa isli pobit na pole tak nech drzia hubu a suchaju nohami, nie hrat sa na chuliganov a ked k niecomu dojde tak sa hraju na chudatka...
nech si taketo fans skupiny najprv uvedomia co su zac a ake to moze mat nasledky...
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2013, 20:18)
je rozdiel napadnut normalov a napadnut chuliganov, ale ked niekto ani sam nevie cim chce byt tak nehladaj problem zas v TT...
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2013, 18:44)
toto presne zapada do toho co som pisal, akurat ze su to chlapci z SE...
na jednej strane je mile, ze vznikaju fankluby ale na druhej by sa mali "brzdit v rozlete" a mat trosku sebareflexie,
lebo sa im moze stat, ze pojdu na vyjazd v pocte 20ks a budu sa schovavat po kanaloch, radsej ani nevycestuju
alebo im niekde niekto dohovori... zelezna unia, dost silny nazov na taku "bandu"
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2013, 18:45)
zelezna unia
ked chlapci nemaju na to aby sa isli pobit na pole tak nech drzia hubu a suchaju nohami, nie hrat sa na chuliganov a ked k niecomu dojde tak sa hraju na chudatka...
nech si taketo fans skupiny najprv uvedomia co su zac a ake to moze mat nasledky...
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2013, 20:18)
je rozdiel napadnut normalov a napadnut chuliganov, ale ked niekto ani sam nevie cim chce byt tak nehladaj problem zas v TT...
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2013, 18:44)
toto presne zapada do toho co som pisal, akurat ze su to chlapci z SE...
na jednej strane je mile, ze vznikaju fankluby ale na druhej by sa mali "brzdit v rozlete" a mat trosku sebareflexie,
lebo sa im moze stat, ze pojdu na vyjazd v pocte 20ks a budu sa schovavat po kanaloch, radsej ani nevycestuju
alebo im niekde niekto dohovori... zelezna unia, dost silny nazov na taku "bandu"
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2013, 18:45)
zelezna unia
-
kokolinopl
Medium Expert
nahodou ta zelezna unia toto kolo proti myjave sa fajn ukazali pyro paradne podla mna
to ze si robia fotky v kuklach a neviem co tak to uz kazdeho osobna vec
a k ruzomberku v tt
podla toho co som videl zabery tt tam tiez nemali chuliganov a ak to boli chuligani tak nemam slov
to ze si robia fotky v kuklach a neviem co tak to uz kazdeho osobna vec
a k ruzomberku v tt
podla toho co som videl zabery tt tam tiez nemali chuliganov a ak to boli chuligani tak nemam slov
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mali pyro, krasne, len pod dymom skoro nikto, tato foto je z toho zapasu...
kde som napisal, ze to neni ich osobna vec? ja som len napisal aby potom chlapci neboli prekvapeni ked ich niekto niekde pocka...
nechcel som to tu rozpisovat na normalov, ultras, chuliganov... rozdelil som to len na 2 skupiny podla toho ci sa zapajaju do potyciek... ak to trosku sledujes tak vies ako je to v TT s chuliganmi...
kde som napisal, ze to neni ich osobna vec? ja som len napisal aby potom chlapci neboli prekvapeni ked ich niekto niekde pocka...
nechcel som to tu rozpisovat na normalov, ultras, chuliganov... rozdelil som to len na 2 skupiny podla toho ci sa zapajaju do potyciek... ak to trosku sledujes tak vies ako je to v TT s chuliganmi...
-
guess.whoo
Redeemer
stale ale nechapem preco ma niekto potrebu sa zapajat do potyciek a pustat sa do bitiek s jasne mensou skupinou ludi. pokriky su pokriky, patri to k futbalu, ale preco to prenasat za brany stadiona a nicit nieci majetok popripade fyzicky napadat ludi
Tak to k tomu patrí, naposledy bolo veselo, keď bola Trnava v Trenčíne. Každopádne, to čo predvádzala Senica na tom videu, to je vrchol sedláckosti. To sa skôr čudujem, že zo strany TT neleteli aj nejaké šutre, v TT padol za obeť nejeden bus.
-
kokolinopl
Medium Expert
Hughito na videu je Ruzomberok a veselsie si myslim bolo v Trencine ked tam hrala Nitra
Díky za opravu, myslel som samozrejme Ružomberok.
Keď bola v TN Nitra, tak nebolo veselo v uliciach.
Keď bola v TN Nitra, tak nebolo veselo v uliciach.
-
Waagbistritz69
King
nebola príležitosť
polícia to mala vtedy pod kontrolou celé
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
BB-TT, adekvatny zakrok policie, zblizka strielat gumene projektily...
-
Waagbistritz69
King
Asociácia fanúšikov Slovenska (AFS) rozbehla podpisovú akciu za legalizáciu pyrotechniky na štadiónoch.
Petíciu je možné podpísať už aj elektronicky (podpis je potrebné potvrdiť aj cez mail) tu:
http://peticie.com/pyro_nie_je_zlocin
Petíciu je možné podpísať už aj elektronicky (podpis je potrebné potvrdiť aj cez mail) tu:
http://peticie.com/pyro_nie_je_zlocin
AFS napísal:My, dolu podpísaní priaznivci futbalových klubov Slovenska, obraciame sa na vedenie Slovenského futbalového zväzu, aby naplnilo ním proklamované heslo „Spojme sa pre futbal“ a často používanú vetu „Futbal sa hrá pre fanúšikov“ a podniklo kroky na legalizáciu pyrotechniky stanovením pravidiel jej bezpečného používania na dotváranie motivujúcej športovej atmosféry na našich futbalových štadiónoch.
Uvedomujeme si, že musia byť nastavené presné a kontrolovateľné pravidlá a podmienky na jej bezpečné použitie. Na ich tvorbe a uvádzaní do praxe sme pripravení aktívne sa podieľať prostredníctvom Asociácie fanúšikov Slovenska a v nej združených fanklubov.
Kým sa istí pseudofans nenaučia správať ako ľudia, k žiadnej podobnej iniciatíve sa nepripojím. Už vidím, ako by tie delobuchy lietali medzi sektormi.. V najlepších ligách sa nepoužívajú, skôr len niekde na Balkáne, pre mňa by to bol krok späť.
-
Waagbistritz69
King
A kde píše, že pôjde len o svetlice a dymovnice?